Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κατόπιν εντολών, επίθεση του ΚΚΕ και στους εργαζομένους της ΝΕΡΙΤ

Το μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος
Οι εργάτες να απομονώσουν το ΚΚΕ και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί.

Ύστερα από δέκα μήνες αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ για το λουκέτο από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, το ΚΚΕ παραδέχθηκε δημόσια πως θα αναγνωρίσει το νέο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, τη ΝΕΡΙΤ. εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Η παραδοχή αυτής της θέσης έγινε από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, τον οποίο συνάντησαν στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι της ελεύθερης, αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3. Μιλώντας στους δημοσιογράφους της ελεύθερης ΕΡΤ3, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σε ερώτηση, για το αν θα ισχύσει το εμπάργκο και στη ΝΕΡΙΤ, ο γενικός γραμματέας απάντησε: «Όχι, με τη νέα τηλεόραση δεν νομίζω. Νομίζω ότι συμφωνείτε κι εσείς… ».

Η απάντηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους εργαζομένους της ΕΡΤ3, που περίμεναν πως το ΚΚΕ θα συνέχιζε να στηρίζει τον αγώνα της ελεύθερης τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη..

Μετά την ξεκάθαρη αντεργατική θέση του ΚΚΕ και στους εργαζομένους της ελεύθερης, αυτοδιαχειριζόμενηςΕΡΤ είναι ανάγκη, σήμερα, όλοι οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, οι μαζικοί φορείς, οι δημοσιογράφοι, αλλά και κάθε τίμιος άνθρωπος, με την πάλη τους να απομονώσουν τη αντεργατική δράση, του ΚΚΕ

Καλούμε τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, τους μαζικούς φορείς και όλες τις ταξικές δυνάμεις να πρωτοστατήσουν στους χώρους δουλειάς, για να μάθουν οι εργαζόμενοι όλη την αλήθεια για την προδοσία του ΚΚΕ και του Κουτσούμπα στους αγώνες 10 μηνών των εργαζομένων της ελεύθερης, αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Τώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------