Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

«Φασισμός Α.Ε.» μόνο για φανατικούς ανεγκέφαλους αριστερούλιδες

Όποιος από σας αναρωτιέται γιατί συμβαίνουν σε μας όλα αυτά η απάντηση βρίσκεται στην κακή ποιότητα των κακομούτσουνων εθνοπροδοτών Ελλήνων οι οποίοι βουτηγμένοι μέσα στην αριστερή πνευματική μαλθακότητα της μεταπολίτευσης το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η τζάμπα μαγκιά, η κονόμα, οι γκόμενες και η επίδειξη.

Εδώ αρχίζει ο ρόλος της χρήσιμης ηλίθιας Ελληνικής αριστεράς
Οι Έλληνες, μεσογειακός λαός, ιδιαίτερος, ατίθασος, θερμόαιμος, λίγο «χύμα», δεν μπορούν εύκολα να χαλιγανογηθούν, να «συμβιβαστούν» με τον τρόπο και τις συνθήκες ζωής που θέλουν να μας επιβάλουν οι παγκόσμιες οικονομικές ελίτ. Εδώ ακριβώς αρχίζει ο ρόλος της Ελληνικής αριστεράς που στο όνομα του πολυπολιτισμού και του διεθνισμού της προσπαθεί να αποδήμηση ότι μας συνδέει σαν λαός και έθνος ώστε να μας παραδώσει έτοιμους στην νέα πραγματικότητα του τρόμου και της εξαθλιώσεις


Οι λόγοι, για τους οποίους το κεφάλαιο υποστήριξε τον φασισμό προπολεμικά δεν έχουν σχεδόν καμιά σχέση με τους λόγους για τους οποίους η Υπερεθνική Ελίτ, δυσφημεί σαν «φασιστικά» ή <Ναζιστικά> τα λαϊκά εθνικά κινήματα στην Ευρώπη, ενώ στηρίζει τους Ουκρανούς εθνικιστές εναντίον των Ρώσων και όποιους εξυπηρετούν τα συμφέροντα της
"το έξυπνο πουλί δεν πιάνεται στην παγίδα. 
Εάν όμως πιαστεί, πρέπει να αντέξει"
Το κεφάλαιο σήμερα τον μόνο κίνδυνο που αντιμετωπίζει είναι τα λαϊκά στρώματα που αγωνίζονται για την εθνική κυριαρχία και αναπόφευκτα στηρίζουν «εθνικά» κόμματα, αφού η πολυπολιτισμική Αριστερά είναι το μακρύ χέρι της Υπερεθνικής Ελίτ και πλήρως ενσωματωμένη στη ΝΔΤ.

Γι’ αυτό και το σχετικό «ντοκιμαντέρ» με τον τίτλο «Φασισμός Α.Ε.», όπου «Μαρξιστές» ιστορικοί της συμφοράς ταυτίζουν τον προπολεμικό φασισμό με τον δήθεν ανερχόμενο σήμερα λαϊκό εθνικισμό σε όλη την Ευρώπη.

Το «Φασισμός Α.Ε.» έχει προφανή στόχο τον αποπροσανατολισμό των λαϊκών στρωμάτων από τον πραγματικό εχθρό τους σήμερα. Δηλαδή, τη νεοφιλελεύθερη πολυπολιτισμική παγκοσμιοποίηση και την ΕΕ, για τις οποίες όμως δεν ακούγεται λέξη στο φιλμ αφού βέβαια, για τους δημιουργούς του, ο νεοφιλελευθερισμός είναι (βολικότατα) μια «κακή» ιδεολογία και πολιτική και η τελευταία ελπίδα των αριστερών κομμάτων πριν την πλήρη διάλυση τους.

"δεν έχεις καιρό για τον εαυτό σου αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος"
Όσο προχωρά ο καιρός, και όσο πιο απροκάλυπτα ολοκληρωτικό θα γίνεται το καθεστώς της εθνοπροδοτικής πολυπολιτισμικής αριστεράς που έχουμε, τόσο θα μεγαλώνει η πιθανότητα να έρθουν και άλλα ντοκιμαντέρ και θεάματα που θα προσπαθούν να κρύψουν με τρόμο τα πραγματικά τους σχέδια για την διάλυση των λαών και των εθνών όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

σπίθας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------