Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΚοινΣΕΠ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις) οι νέες χρυσοφόρες ΜΚΟ του συστήματος

 ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. Σ' αυτή την χώρα δεν υπάρχει προκοπή. Μετά το ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από τα σκάνδαλα και τις ρεμούλες των κάθε λογής ΜΚΟ άλλαξαν "τροπάρι".
Στήσανε δήθεν Κοινωνικές!!! Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις για να φαγωθούν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ακόμα.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσια Διοίκησης κ. Ρακιντζής, μιλώντας στην εφημερίδα, κάνει λόγο για "νέα γενιά ΜΚΟ" και προειδοποιεί ότι θα έχουμε νέα κρούσματα διαφθοράς, αν δεν υπάρξει κάλυψη των κενών της νομοθεσίας, από την οποία δεν ορίζονται σωρεία θεμάτων, όπως π.χ. το ασφαλιστικό και το φορολογικό καθεστώς των μελών των ΚΟΙΝΣΕΠ.


 Όπως επισημαίνει ο κ. Ρακιντζής από τη συνεργασία ΚΟΙΝΣΕΠ και δήμων υπάρχει κίνδυνος "νομολογιακά να θεωρηθούν οι ΚΟΙΝΣΕΠ παρένθετα πρόσωπα με εργοδότες τους ΟΤΑ γιατί θα ικανοποιούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Οι ΟΤΑ θα πρέπει να τηρούν με ευλάβεια τις κείμενες διατάξεις για να αποφευχθεί ο κίνδυνος δημιουργίας μιας νέας γενιάς ΜΚΟ", είπε χαρακτηριστικά.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται σωρεία προγραμματικών συμβάσεων που αφορούν έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μεταξύ δήμων και ΚΟΙΝΣΕΠ.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως η κατάρτιση προγραμματικής σύμβασης κόστους 403.156,98 ευρώ χωρίς διαγωνισμό.που εγκρίθηκε ανάμεσα στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας και Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΑΠΝΟΗ και τον Δήμο Κορυδαλλού υπάρχουν υπόνοιες διαπλοκής καθώς υπάλληλος του ΠΕΣΥΔΑΠ είναι και πρόεδρος της επίμαχης ΚΟΙΝΣΕΠ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------