Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αύξηση κατά +135% όχι ο μισθός αλλά η λαθρομετανάστευση το 2014

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, το πρώτο εξάμηνο του 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013 οι λαθρομετανάστες που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας παρουσίασαν αύξηση κατά 135%.

Επίσης στην Τουρκία βρίσκονται τουλάχιστον 761.000 καταγεγραμμένοι Σύριοι πρόσφυγες. Σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθούν λαθρομετανάστες από άλλες χώρες της Ασίας, όπως το Αφγανιστάν και η Δυτική και Υποσαχάρια Αφρική. Οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα παράλια και περιμένουν την ώρα που θα περάσουν στην Ελλάδα μας για να την αποικήσουν πλήρως..

Και δεν έχουν αρχίσει ακόμα να περνάνε στην Τουρκία οι πρόσφυγες από το Ιράκ. 
Φανταστείτε τι μας περιμένει…

Φαίνεται πως οι "εγκληματίες" που έχουν εισβάλει ανενόχλητοι στη «χώρα» εκτός του ότι δολοφονούν Έλληνες πολίτες βασανίζουν τα θύματα τους προκαλώντας εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο όταν πρόκειται για ληστεία. Η αγριότητα των κακοποιών λαθρομεταναστών είναι πρωτοφανής.

Φυσικά ακόμη και αν συλληφθούν κανείς τους δεν πρόκειται να απελαθεί ποτέ, όπως φυσικά δεν απελαύνονται όσοι λαθρομετανάστες κατοικούν παράνομα εδώ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------