Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια

Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια, ένας τυχαίος περαστικός από τη διασταύρωση της Καραγιώργη Σερβίας με την οδό Βουλής, ο Θάνος Αξαρλιάν μόλις 20 χρονών, πέφτει νεκρός δολοφονημένος από την ρουκέτα της 17 Νοέμβρη. Καμιά φωτιά δεν άναψε τότε στην Αθήνα, τίποτε δεν κάηκε και κανένας δεν οργάνωσε πορείες και διαδηλώσεις για το δολοφονημένο Ελληνόπουλο.

«Παράπλευρη απώλεια», χαρακτήρισε κυνικά το χαμό του στη δίκη που έγινε μερικά χρόνια αργότερα, ο «κοινωνικός αγωνιστής» Κουφοντίνας, ο οποίος αυτή την εποχή εξέδωσε και βιβλίο με τα «κατορθώματά» του.

Παρών στη δολοφονική επίθεση ήταν και ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος απλά «διάλεξε την ένοπλη πάλη, όπως δήλωσε προσφάτως «αναρχικός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ένας απ’ αυτούς που πήγαν να ζητήσουν την αποφυλάκισή του.

Ο Θάνος Αξαρλιάν δεν ήταν μόνο θύμα της 17 Νοέμβρη, αλλά και της κοινωνικής αμνησίας που επιμελώς καλλιεργείται από τα ΜΜΕ και το επικοινωνιακό κατεστημένο της χώρας μας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------