Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Στα πεταχτά....

@Προτάσεις σε εκδότες έχει αρχίσει και κάνει ο Θ. Αλαφούζος προκειμένου να μετακομίσουν στο πιεστήριο της "Καθημερινής".


Μιχάλης Ανδρουλιδάκης ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έκδοση κυριακάτικου φύλλου.

@Η Forthnet - μέσω δύο αγωγών της - ζητάει 8,3 εκατ. ευρώ από τον ΣΚΑΪ για αποκατάσταση της ζημίας της εταιρείας λόγω παράνομης αναμετάδοσης και αναπαραγωγής στιγμιοτύπων των αγώνων της Σούπερ Λιγκ.

" Ίριδα" - η εκτυπωτική εταιρεία του ΔΟΛ και του Πήγασου στις 27.7.2007 εξέδωσε κοινό ομολογιακό δάνειο, συνολικού ύψους 85.000.000 ευρώ, κυμαινόμενου επιτοκίου (euribor πλέον περιθωρίου 4,75%) και διάρκειας 8 ετών. Αυτό προβλέπεται να έχει εξοφληθεί πλήρως σε 12 τριμηνιαίες δόσεις μέχρι το 2015...

@Το αθλητικό τμήμα της Espresso, ολιγομελές έτσι και αλλιώς, διαλύεται! Και αυτό έναν περίπου μήνα πριν από τη φημολογούμενη έκδοση αθλητικής εφημερίδας από το συγκρότημα του Γιάννη Φιλιππάκη. Στη διάρκεια του Ιουλίου απολύθηκαν δυο από τους αθλητικούς συντάκτες της «Ε», με διαφορά ημερών ο ένας από τον άλλον, ενώ δόθηκε υποχρεωτική άδεια σε άλλα δυο μέλη του τμήματος. Οι εκτιμήσεις είναι ότι και αυτοί θα ακολουθήσουν τον δρόμο της εξόδου μετά την επιστροφή τους.  

@@@@Η τρόικα επιμένει
στην κατάργηση του αγγελιοσήμου.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------