Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει για πολλά χρόνια το νόθο κκε την λαθρολάγνα αριστερά και τους κομματικούς συνδικαληστές και δημοσιογράφους

 «χρωστάμε σε όσους ήρθανε, πέρασαν, θαρθούνε, θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί»…Κ. Παλαμάς

Το υπάρχον κομματικό συνδικαληστικό σύστημα πνέει τα λοίσθια, έχει «κρασάρει» και είναι θέμα χρόνου να βαρέσει οριστική διάλυση.

Παρ’ όλα όσα γίνονται και λέγονται το απρόσωπο αυτό ανθελληνικό κομματικό συνδικαληστικό σύστημα εμφανίζει μεν σπασμούς, αλλά έχει ακόμη ζωή και δεν λέει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Άλλωστε το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα συζητάμε για το πώς 40 άτομα όλα και όλα του ΠΑΜΕ, της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου, του Σωματείου Λιθογράφων, της Σόφτεξ, του κλαδικού των Χαρτεργατών και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ  κάνουν μια απεργία στα Πρακτορεία Τύπου και στερούν την εργασία χωρίς να τολμά να διαμαρτυρηθεί κανένας από τους 2.680 εργαζομένους, δημοσιογράφους, τεχνικούς, Δ. υπαλλήλους, τυπογράφους, βιβλιοδέτες σε όλη την χώρα δείχνει ότι δεν είναι εύκολο να διαλυθεί το σύστημα της σάπιας συνδικαληστοκρατίας και του ρουσφετιού που ταλανίζει επί δεκαετίες τη χώρα.

Όποιος ξέρει λίγα πράγματα για το πώς λειτουργούν οι κομματικοί συνδικαληστές θα καταλάβει το πόσο περήφανοι είναι που κατάφερα να διαλύσουν την Ελληνική τυπογραφία και την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και Έλληνας δεν έχει μείνει από το Πέραμα έως την Ελευσίνα.

Κατάφεραν ακόμα να ακυρωθούν όλες οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, να ψηφιστούν όλοι μα ΟΛΟΙ!!! οι αντεργατικοί νόμοι και τώρα κλαίνε-γελώντας πάνω από το πτώμα του Έλληνα εργάτη και της Ελληνικής λαϊκής οικογένειας που 'δολοφόνησαν'.

Εδώ και πολλά χρόνια, το διεθνές κεφάλαιο, και οι ντόπιοι λαθρολάγνοι υποτακτικοί τους πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και συνδικαληστές θέλουν μια διαφορετική εργατική μικρή Ελλάδα στο χάρτη… Η οποία σίγουρα δεν θα κατοικείται ΜΟΝΟ από Έλληνες…

Το κυριότερο όμως, που προσπαθούν να επιτύχουν εδώ και χρόνια είναι να «μεταλλάξουν» τα παιδιά μας και τα ξένα παιδιά που θα γεννιούνται στην Ελλάδα σε «παιδιά του κόσμου», χωρίς εθνικό προσδιορισμό και πατρίδα, τα οποία θα έχουν ως βασική γλώσσα τα Αγγλικο-Πακιστανικά-Τουρκικά, θα εργάζονται σαν σκλαβάκια, θα πληρώνονται σαν κινεζάκια και θα ζούνε σαν γυφτάκια!!!

Όλοι αυτοί οι σάπιοι «νεροκουβαλητές»  θα πρέπει να μας βρουν μπροστά τους…
 Και για του λόγου το αληθές δες φωτό από την δράση τους.
15/07/2014, 24ωρη απεργία 40 εργαζομένων στα πρακτορεία Τύπου

Σαράντα συνδικαληστές δίνουν μάχες για να μην αλλάξει τίποτε

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------