Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Η αφελής Ελλάς, πολύ σύντομα θα πληρώσει βαρύ τίμημα της πολιτικής μεταναστευτικής αποκοτιάς της.

Το 2050, οι λαθρομετανάστες θα είναι περισσότεροι από του Έλληνες 
 (νέα έκθεση του Παντείου Πανεπιστημίου).

Η Ελλάδα ήδη έχει αλλάξει, τίποτε δεν είναι όπως ήταν χθες. 
Στην πατρίδα μας την Ελλάδα, ο πληθυσμός της ήταν αμιγώς Ορθόδοξος 98,6%. Τις τελευταίες δεκαετίες με την ανοχή των λαθρολάγνων πολιτικών, δημοσιογράφων και συνδικαληστών, επετράπη και συνέρρευσαν εκατομμύρια μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες καταπατώντας τα δικαιώματα των Ελλήνων σε εργασία, υγεία, παιδεία εκδηλώνοντας παράλληλα τον μεγαλύτερο ρατσισμό εναντίων του απροστάτευτου ντόπιου πληθυσμού από ότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Με τις ευλογίες των εδώ λαθρολάγνων εθνομηδενιστών αριστερών, δημοσιογράφων, συνδικαληστών, πολιτικών η Ελλάδα μας, ύστερα από 3.000 χρόνια ζωής θα εξαφανιστεί και θα μετατραπεί από κυρίαρχη χώρα σε "ισλαμική χώρα όλου του κόσμου" χωρίς εθνική ταυτότητα με την πιο βίαιη αντικατάσταση του ντόπιου πληθυσμού σε καιρό ειρήνης, πολυπολιτισμικό μόρφωμα, με ισχυρές αιματηρές συγκρούσεις, που αποτελούν συχνό φαινόμενο σε παρόμοιες καταστάσεις διεθνώς.


Η μαζική εισβολή (κανονικός αποικισμός με παράλληλη εξόντωση φυσική, οικονομική, επαγγελματική, οικογενειακή ντόπιου πληθυσμού) μη ενσωματώσιμων εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, η καλπάζουσα υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με τη μαζική έξοδο νέων Ελλήνων στα απόνερα της σημερινής οικονομικής κρίσης, οδηγεί στη ριζική ανατροπή της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, με προοπτική και στόχο την πλήρη εξαφάνιση του ελληνισμού στα επόμενα χρόνια.

Μια μεγάλη μερίδα ακτιβιστών και ΜΚΟ από το χώρο της πολυπολυτισμικής, εθνομηδενιστικής αριστεράς, που με το πρόσχημα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θησαυρίζουν προσεγγίζουν το πρόβλημα μονόπλευρα. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες παρά για τους Έλληνες.

Ορισμένοι μπουρδουκλωμένοι λαθρολάγνοι αριστεροί, φτάνουν στο αφελές συμπέρασμα ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός ! Παραβλέπουν ότι, το μεγαλύτερο θύμα του ιμπεριαλισμού στην προκειμένη περίπτωση, σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας και ο Ελληνικός λαός.

Όλη η Ευρώπη ανησυχεί και εξετάζει λύσεις κατά της αιματηρής μάστιγας του Ισλάμ, εκτός από την εφησυχασμένη από τα ΜΜΕ και κοιμωμένη από τους επίορκους πολιτικούς, δημοσιογράφους και συνδικαληστές Ελλάdα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------