Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο Έλληνας χωρίς λεφτά, σπίτια και δικαιώματα αλλά με μπόλικους λαθρομετανάστες, για να μην μας κακοχαρακτηρίσουν

 "thoughtcrime", δηλ. «έγκλημα σκέψης» 1

Όταν λείπουν λέξεις, λείπουν σκέψεις, και όταν λείπουν σκέψεις, λείπουν πράξεις. Όταν λείπουν πράξεις το Σύστημα και αυτοί που το αποτελούν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαληστές και τα τσιράκια τους μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Έτσι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλλουν την καταστροφή και τον εκμαυλισμό του Έθνους, και να συνεχίσουν τον απρόσκοπτο λαθρεποικισμό της χώρας χωρίς προβλήματα και χωρίς αντιδράσεις, σκέφτηκαν να "αποσύρουν" την λέξη λαθρομετανάστης και να την αντικαταστήσουν με το "ευρηματικό" παράτυπος μετανάστης.

Όλα ξεκίνησαν φαινομενικά αθώα πριν από λίγο καιρό στην Βουλή,όταν είχαμε την επίσκεψη μίας επιτροπής... αλλοδαπών γυναικών. Επειδή κάποιοι αποκάλεσαν τους λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστες από τον ΣΥΡΙΖΑ και την επιτροπή, άρχισαν να ωρύονται για το πόσο "ρατσιστική" είναι η λέξη και ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι και τα λοιπά.

Τις τελευταίες εβδομάδες, διαβάζοντας κανείς ειδήσεις στο διαδίκτυο συναντά όλο και περισσότερο την φράση "παράτυποι μετανάστες".

Το Newspeak ('Νέα Ομιλία') είναι η πλασματική γλώσσα που περιγράφεται στο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του George Orwell «1984» ή «Χίλια Εννιακόσια Ογδόντα Τέσσερα», όπως έμεινε γνωστό (Nineteen Eighty-Four). Πρόκειται για μια ελεγχόμενη γλώσσα που δημιουργήθηκε από το ολοκληρωτικό κράτος του «Μεγάλου Αδελφού» ως ένα εργαλείο για να περιορίσει την ελεύθερη σκέψη και τις έννοιες που για το καθεστώς αποτελούν «απειλή», όπως η ελευθερία, η ατομικότητα, η ειρήνη κλπ.

Οποιαδήποτε μορφή διαφορετικής σκέψης από αυτήν που κατασκεύασε το «κόμμα» ταξινομείται ως "thoughtcrime", δηλ. «έγκλημα σκέψης».

"thoughtcrime", δηλ. «έγκλημα σκέψης» 2
Είναι εμφανές ότι στην Ελλάδα μας υπάρχει προσπάθεια να χρησιμοποιούνται έννοιες και λέξεις με διαφορετικές "δονήσεις". Άραγε που πήγαν τα περί "ανακατάληψις των πόλεων από τους λαθρομετανάστες" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά; Ήταν πομφόλυγες;

Μια "παράτυπη" εξέλιξη η οποία προδιαγράφει την μετατροπή της χώρας σε παράδεισο λαθρομεταναστών και νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση μετατρέποντας την σε μια απλή "παρατυπία" και ακυρώνει στην πράξη τα περί "ανακατάληψις των πόλεων" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρα σημειώθηκε στο κυβερνητικά ελεγχόμενο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα σε τηλεγραφήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι λαθρομετανάστες οι εν πάση περιπτώσει παράνομοι μετανάστες, εμπίπτουν πλέον στην κατηγορία...των παράτυπων μεταναστών!

Δηλαδή ακυρώνεται στην πράξη το αδίκημα της εισβολής στην "παράτυπη" ελληνική επικράτεια των ξένων, και πλέον η πράξη αυτή είναι μια απλή παρατυπία.

Το "παράτυπο" Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σε τηλεγράφημά στις 14 Ιουνίου με τίτλο,"Τουλάχιστον 50 παράτυπους μετανάστες, περισυνέλεξε το Λιμενικό" αναφέρει χαρακτηριστικά "Ταχύπλοο σκάφος που μετέφερε με μεγάλη ταχύτητα 16 παράτυπους μετανάστες, εντοπίστηκε το πρωί από περιπολικό σκάφος του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή της νήσου "Παναγιά" Οινουσσών Χίου.

Ο "παράτυπος" Τούρκος χειριστής του σκάφους και "παράτυπος" διακινητής, συνελήφθη!!! ,ενώ οι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Χίο.

Στη διάσωση 10 παράτυπων μεταναστών που επέβαιναν σε ¨¨παράτυπη" φουσκωτή λέμβο, που βυθίστηκε σε"παράτυπα" τουρκικά χωρικά ύδατα βορειανατολικά της Μυτιλήνης, προχώρησε σκάφος του λιμενικού σώματος ενώ "παράτυπη" τουρκική ακταιωρός που κατέπλευσε στο σημείο αρνήθηκε να παραλάβει τους "παράτυπους" διασωθέντες και απομακρύνθηκε.

Επίσης  ένας παράτυπος διακινητής και δεκαέξι παράτυποι μετανάστες, συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή "Ακρωτήρι" Λέσβου ενώ άλλοι έντεκα "παράτυποι" παράνομοι μετανάστες στην περιοχή «Αγ. Γεώργιος» Σύμης." Πάλι καλά που αναφέρουν και την λέξη παράνομος στο τέλος, προφανώς θα τους ξέφυγε.

Δηλαδή το επίσημο κρατικό πρακτορείο της χώρας χαρακτηρίζει τους λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους ισλαμιστές από χώρες όπως Ιράκ, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, κ.λ.π "παράτυπους".

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! όλα στο όνομα της "παράτυπη" δημοκρατίας τους.
Ελάτε όλοι να δούμε τη φρίκη που προκύπτει από την λαθρομετανάστευση της ντροπής. Μια χούφτα "παράτυπη" άνθρωποι, είναι οι υπεύθυνοι της μεγαλύτερης τραγωδίας όλων των Ελλήνων…

Δεν υπάρχουν πια λαθρομετανάστες! Λύθηκε το θέμα, 
υπάρχουν μόνο… «παράτυποι μετανάστες» για να αποικίσουν την "παράτυπη"  χώρα μας. 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------