Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Να καταργηθεί το επαχθές, φασιστικό και ρατσιστικό αγγελιόσημο

Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και οι εκδότες και οι δημοσιογράφοι ασφαλιστικές εισφορές όπως ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός.

Ως επαγγελματίας τυπογράφος που 36 χρόνια πληρώνω στο ΤΕΒΕ νιώθω κάπως, αφού αλλιώς είχα ονειρευτεί το μέλλον μου κι όχι ως ασφαλισμένος του ΙΚΑ ή όπως αλλιώς θα το πούνε στο μέλλον.

 Ως άνθρωπος εξοργίζομαι από την ελιτίστικη άποψη που μόλις εξέφρασε ο δημοσιογράφος που δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ ασφ. εισφορές.

Κι ως πολίτης χαίρομαι που ένας φόρος υπέρ τρίτων πάει στον κάλαθο των αχρήστων.

Πως είναι δυνατόν να υποστηρίζει κανείς ότι όλοι οι φόροι υπέρ τρίτων είναι σε βάρος της ανάπτυξης και να κλείνει τα μάτια για το αγγελιόσημο των δημοσιογράφων;

Το αγγελιόσημο επιτέλους φεύγει, έρχονται οι εργοδοτικές εισφορές των εκδοτών και των δημοσιογράφων. Ανεβαίνει η διαφημιστική αγορά και μειώνονται τα διαφημιστικά έξοδα κατά 20% Που είναι το κακό; 

Αν κάποιος θέλει να ανοίξει ένα ΜΜΕ, θα προσλάβει εργαζόμενους και θα πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές όπως κάνουν όλοι οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι.
 
Από που και ως που τις εισφορές των εκδοτών και των δημοσιογράφων θα πρέπει να τις πληρώνουν οι διαφημιζόμενοι και ο Ελληνικός λαός αφού το κόστος της διαφήμισης περνά στην κατανάλωση;

Επιμένει στην κατάργηση του αγγελιοσήμου και η Τρόικα.  Ενώ!!!! Η κυβέρνηση δηλώνει πως είναι αντίθετη καθώς μια ενδεχόμενη κατάργησή του χωρίς σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, θα οδηγούσε τα ταμεία Τύπου σε κατάρρευση!!!. 

Δηλ όλα για τους δημοσιογράφους το ΙΚΑ το ΤΕΒΕ και το ΝΑΤ το οδήγησαν στην κατάρρευση σε μια νύχτα μειώνοντας παράλληλα της συντάξεις και τα φάρμακα των πατεράδων και των παππούδων μας που πλήρωναν μια ζωή σαν τα σκυλιά, για να τα παίξουν τα λαμόγια στο χρηματιστήριο. Τότε οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαληστές δεν έβγαλαν άχνα.

Κατάλαβες Έλληνα πως παίζετε το παιχνίδι πάντα εις βάρος σου;;

Το θέμα συζητήθηκε αναλυτικά στην τρίωρη σύσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου την Παρασκευή, με τους Ευ. Βενιζέλο, Γκ. Χαρδούβελη, Χρ. Σταϊκούρα και τους Δημ. Σταμάτη και Στ. Παπασταύρου.

Σε ό,τι αφορά στις συνδικαλιστικές Ενώσεις των μαρκησίων και των βαρόνων των ΜΜΕ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς θα κάνουν όταν έρθει η ώρα να βάλουν το χέρι ΚΑΙ στην δικιά τους. τσέπη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------