Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Υπάρχουν αφελής ακόμη και στη συμφορά;;;;

Είναι ντροπή, σου λέω!
Οι αυτοκτονίες Ελλήνων διαδέχονται η μία την άλλη.

Τελικά όλα τα ρεμάλια, λαμόγια, αεριτζήδες, καλοβολεμένοι καλοπερασάκηδες είναι πρώην κνίτες. Τυχαίο; Κατά τα άλλα, η ανθελληνική λαθρολάγνα αριστερά ποτέ δεν κυβέρνησε τον τόπο. Εκτός βέβαια από το «Βρώμικο '89».

Ένας ολόκληρος λαός να γνωρίζει τι συνέβη , και να βρίσκονται μερικοί και να του λένε: ‘’Ξέρεις; Αυτά που λες έτσι είναι όπως τα λες, αλλά …δεν έχεις δίκιο…!!!

Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς τον τρόπο που λεηλάτησαν, κατέστρεψαν και υποδούλωσαν την χώρα παθαίνεις..εγκεφαλικό.

Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο και στην ελεγχόμενη εθνική αποδόμηση και προσαρμογή, για να γλυτώσουμε την σάπια πολιτική, δημοσιογραφική και συνδικαληστική μαφία από την φυλακή, βαδίζοντας δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, στην εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!

Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε ‘’κάποιοι’’ αριστεροί και σοσιαληστές συνδικαληστές μαζί με πρώην κνίτες δημοσιογράφους και πολιτικούς της έπιναν το αίμα.

Το έγκλημα λέγεται ΕΛΛΑΣ, εκτελεστές είναι οι προδότες λαθρολάγνοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και συνδικαληστές. Ηθικοί αυτουργοί όλοι όσοι τους ψήφιζαν για έναν διορισμό και ένα ρουσφέτι.

Εδώ υπενθυμίζω τη ρήση της κυρίας Μπενάκη προς τον Παπούλια, ότι η χώρα θα συρρικνωθεί, τα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν, για την ειρήνη, και ευημερία της Ε.Ε.

Δηλαδή οι "Έλληνες" πολιτικοί, δημοσιογράφοι και συνδικαληστές, δέχθηκαν για την ειρήνη, ευημερία και κονόμα των λαμογιών ανά τον κόσμο να θυσιαστεί η Ελλάς και το Ελληνικό έθνος δια της καρατομήσεως αυτής.


Για να σας λυθεί και μια απορία: Η σύνταξη των 360 ευρώ έχει προγραμματιστεί και σχεδιαστεί, διότι ένα μικρό κρατίδιο σαν τη νέα μικρή Ισλαμική Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει συντάξεις άνω των 360 ευρώ.


Έλληνα συνέχισε να πιστεύεις ότι θα σε σώσουν.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν στην εξουσία και να παραγραφούν όσα περισσότερα αδικήματα και εγκλήματα έχουν γίνει.


σπίθας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------