Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Θα μας εξαφανίσουν με συνοπτικές διαδικασίες

Βλέπουν εντελώς τυχαία παντού φασισμό.....την ίδια στιγμή που τα πάντα ξεπουλιούνται στο όνομα της δημοκρατίας τους.......

Λαθρομετανάστες σιδερώνουν Ελληνική οικογένεια.
Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από την Εκάλη, στους Θρακομακεδόνες, μια τετραμελής οικογένεια, ζευγάρι δικηγόρων και τα ανήλικα παιδιά τους-15 και 17ετων-, ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της οικογένειας επέστρεψαν στο σπίτι τους το μεσημέρι, αλλά εκεί τους περίμεναν αλλοδαποί διαρρήκτες.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ζευγαριού οι δράστες που φορούσαν κουκούλες, είχαν διαρρήξει την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και τους περίμεναν στο εσωτερικό να επιστρέψουν. Ακολούθως, αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, έβαλαν σε λειτουργία το ατμοσίδερο του σπιτιού και τους «σιδέρωσαν» όλους προκειμένου να τους αποκαλύψουν το σημείο που έχουν κρυμμένα χρήματα. Τελικά, πήραν κάποια χρυσαφικά που βρήκαν στο σπίτι, καθώς και 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------