Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Θα ήταν για γέλιο η στάση της «αριστερής» Αντιπολίτευσης, αν δεν ζούσαμε αυτή τη ΦΡΙΚΗ

Εκείνο που προέχει είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ πλειοψηφικό ρεύμα», δηλώνει στην «Εφ.Συν» ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ και πρώην φανατικός ΠΑΣΟΚΟΣ.

Δύο μεγάλες φωτογραφίες του Αρη Βελουχιώτη και ένα ξύλινο πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς φτάνοντας στο γραφείο του 52χρονοy Νίκοy Φωτόπουλοy, πρώην πρόεδρος του ισχυρότερου σωματείου της χώρας, της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, και σήμερα εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της επιχείρησης.


Και τώρα η είδηση
Το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως αναφορικά με την πώληση της «μικρής» ΔΕΗ, υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Με την υπογραφή του ΦΕΚ (Α’ 146) η πώληση της «μικρής» ΔΕΗ γίνεται νόμος του κράτους και έτσι δίνεται οριστικό τέλος για διενέργεια δημοψηφίσματος.

Κατάλαβες Έλληνα πως παίζουν το παιχνίδι εις βάρος σου, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, συνδικαληστές κλπ;;;;;;;

ΚΚΕ
Η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ στη Βουλή, Αλ. Παπαρήγα ανακοίνωσε ότι το κόμμα της θα καταθέσει τη δική του πρόταση δημοψηφίσματος κρίνοντας ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ένα νόθο ερώτημα προς τον ελληνικό λαό.

Είδες Έλληνα πόσο εύκολα ξεπούλησαν και την υπόλοιπη ΔΕΗ στο όνομα της δημοκρατίας τους, με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ, του δημοψηφίσματος του Τσίπρα, της διαφοροποίησης του νόθου ΚΚΕ, της γενιάς του πολυτεχνείου και του κροκόδειλου της Κρήτης .

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------