Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία των κομματικών συνδικαληστών του κλάδου

Τα καταφέρατε συντρόφια. Από το Πέραμα ως την Ελευσίνα και από την Μακεδονία έως την Κρήτη ανοικτή Ελληνική επιχείρηση και Έλληνας εργαζόμενος δεν έχει μείνει.

Οριστικό λουκέτο σε ένα από τα μεγαλύτερα τυπογραφεία την 3Ε εκτυπωτική.
Τίτλοι οριστικού τέλους για την επιχείρηση.
Τα τελευταία χρόνια οι συνδικαληστές του κλάδου δεν άφησαν την 3Ε εκτυπωτική ούτε μια εβδομάδα να δουλέψει χωρίς απεργίες, στάσεις εργασίας, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες  και επεισόδια με την εργοδοσία. Μέχρι και Επιτροπή γυναικών, εργαζομένων της 3Ε εκτυπωτικής είχαν φτιάξει για να βγάζουν ανακοινώσεις να μπουρδολογούν στο όνομα του εργάτη και να απαξιώνουν την 3Ε εκτυπωτική στους πελάτες της.
 
Τώρα οι απολυμένοι με το ισχύον νομικό πλαίσιο μπαίνουν στη σειρά για να πληρωθούν μετά την εξόφληση του δημοσίου και μετά από τα ασφαλιστικά ταμεία!!! δηλ. ποτέ!!!

Συνάδελφοι, ο Έλληνας εργάτης δεν είναι ζητιάνος.Οι συνδικαληστές αυτοί που σας οδήγησαν στην ανεργία, πάνε να σας "δουλέψουν" για μια ακόμα φορά με το επίδομα αφερεγγυότητας.
Θέλουν μαζί με τα αφεντικά τους να καταστρέψουν κάθε παραγωγική διαδικασία στην χώρα.

Είμαστε μια χώρα χωρίς πρωτογενή παραγωγή. Ζούμε ξεπουλώντας και χαρίζοντας ότι κληρονομιά μας άφησαν οι προγονοί μας που την υπερασπίστηκαν με το αίμα τους.

 Έχουμε χρεώσει μέχρι και τα δισέγγονα μας. Μην επιτρέπετε στους κομματικούς συνδικαληστές να σας εξαπατούν. Είναι πλέον ξεκάθαρος ο ρόλος τους.  Στο όνομα του εργάτη έχουν κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα και έχουν διαλύσει τις μεγαλύτερες και ποιο παραγωγικές Ελληνικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε την κατάπτυστη ανακοίνωση ομολογία των κομματικών συνδικαληστών  του ΚΚΕ στον κλάδο και θα καταλάβετε των ρόλο τους.
Το Σωματείο Λιθογράφων και η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, βρεθήκαμε μαζί με τους συναδέλφους σε αυτό τον αγώνα από την αρχή και θα είμαστε δίπλα τους μέχρι και το τέλος. Θα δώσουμε τη μάχη να δοθεί άμεσα από τον ΟΑΕΔ το επίδομα αφερεγγιότητας και να πάρουν  τα δεδουλευμένα τους. 

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων
22/07/14
 

 Σωπάστε μη και ξυπνήσουμε. Γιατί η ζωή είναι ωραία με επιδόματα. Επίδομα για το ενοίκιο σου, τις ανάγκες σου, την αξιοπρέπειά σου, το παιδί σου, το κέφι σου, τη δουλειά σου, την πεθερά σου.

Και το καλύτερο; ο συνδικαληστής μαζί με τον δημοσιογράφο φροντίζει να μη ξυπνήσεις. Όταν δει το πετάρισμα στα βλέφαρα, βάζει μια δόση απεργίας των 24ωρών και κοιμάσαι πάλι σαν πουλάκι. 

Συνάδελφε, αντιμετώπισε τους φόβους σου για να νιώσεις ελεύθερος. Μη ζητάς τη ζωή, κυνήγησε τη. Κράτησε μέσα σου μόνο όσα σε πάνε μπροστά.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------