Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σφάζουν οι λαθρομετανάστες στο Ρέθυμνο

Ένας 54χρονος και ένας 38χρονος λαθρομετανάστης  χτύπησαν το θύμα, ο πρώτος με μεταλλικό σωλήνα και ο δεύτερος με ξύλινο ρόπαλο, ενώ ο τρίτος δράστης λαθρομετανάστης και αυτός ηλικίας 29 χρόνων του κάρφωνε το μαχαίρι.

Αιμόφυρτος έφτασε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου το θύμα ένας 42χρονος που έφερε χτυπήματα και τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του. Στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς, κατέθεσε ότι τρεις λαθρομετανάστες τον τραυμάτισαν για να τον ληστέψουν.

Η επίθεση των λαθρομεταναστών εκδηλώθηκε σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Ρεθύμνου, όταν ένας 54χρονος και ένας 38χρονος λαθρό χτύπησαν το θύμα, ο πρώτος με μεταλλικό σωλήνα και ο δεύτερος με ξύλινο ρόπαλο, ενώ ο τρίτος δράστης ηλικίας 29 χρόνων του κάρφωνε το μαχαίρι!

Αμέσως μετά, άρπαξαν από τις τσέπες του ότι βρήκαν  ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως μετά την καταγγελία, ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους τρεις αλλοδαπούς και να τους συλλάβουν.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------