Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Σύντομα και στην γειτονιά σας

 Ομόφωνα «πέρασε» χτες από το Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο «για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας». 

Με την συγκατάθεση και συναίνεση των δημοκρατών, των κομουνιστών και των σοσιαληστών αυτού του τόπου «περνάει» ο πιο άγριος και αποτρόπαιος ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού»…

Είναι τέτοια η δαιμονοποίηση του ρατσιστικού μύθου που ΠΟΥΘΕΝΑ το σχέδιο αυτού του νέου τρομονόμου δεν προσδιορίζει τους όρους και τα στοιχεία του «εγκλήματος»: Του «ρατσισμού»!!!

Η λαθρολάγνα κυβέρνηση η οποία εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου κατά του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας», επιχειρεί να θωρακίσει παραπέρα το ετοιμόρροπο, εγκληματικό (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) και εξαχρειωμένο καθεστώς της «ελεύθερης αγοράς», των δημοσιογράφων, των συνδικαληστών και των κάθε λογής Αντι!!! με ένα νομοθέτημα ποινικής αυθαιρεσίας.

Με ένα νομοθέτημα που θα εμφανίζει τα θύματα αυτού του καθεστώτος ως εγκληματίες («ρατσιστές») και θα ποινικοποιεί κάθε αντίδραση και εκδήλωση διαμαρτυρίας των θυμάτων εναντίον του εφιάλτη που ζούνε, αλλά και κάθε άποψη και προβληματισμό που θα διατυπώνεται επάνω στην πολυπολιτισμική ζούγκλα και την μακάβρια κόλαση που έχουν ρίξει την ελληνική κοινωνία.

Δεν βρήκε άλλο μέσο άμυνας απέναντι στην κοχλάζουσα κοινωνική οργή των Ελλήνων η οποία απορρέει από την ολοκληρωτική κατεδάφιση της χώρας και την άλωση της από την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή, από το εδώλιο και την φίμωση: Την ποινικοποίηση δηλαδή της κοινωνικής οργής, την ποινικοποίηση κάθε εκδηλώσεως και σκέψεως επάνω στο υπ’ αριθμόν ένα κοινωνικό, και πολιτικό πρόβλημα της εποχής μας, το οποίο είναι η διάλυση της εθνικής μας υποστάσεως και η εξαφάνιση του Ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να θεσμοθετήσει αυτή την οργουελική φρίκη αν όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα η ανθελληνική «αριστερά», οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαληστές δεν έβαζαν πλάτες.

Οι πάντες δούλεψαν προς αυτή την κατεύθυνση δεκαετίες τώρα: Προώθησαν και του «υλικούς όρους» της πολυπολιτισμικότητας λαθρομετανάστευση, αλλοδαπή εισβολή και κατοχή, κατασκευές μειονοτήτων, τζαμιών κ.λ.π, αλλά και τους ιδεολογικοπολιτικούς όρους: «αντιρατσιστική» φρενίτιδα, υπόθαλψη, ενθάρρυνση, οργάνωση και ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ του «αντιρατσισμού», με πολύχρωμα «αντιρατσιστικά» νεφελώματα ΜΚΟ και «ομάδες κρούσεως»…

Τελικός στόχος αυτού του τρομοθετήματος είναι να καλύψει πίσω από το απροσδιόριστο και αφηρημένο «τέρας» του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας» τις μακάβριες πολιτικές επιδιώξεις της Νέας Τάξεως και των καθεστωτικών της ανδρεικέλων.


Διαβάστε και αυτό, τι δεν καταλαβαίνετε;;; τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις στρατιωτικές σχολές να είναι Έλληνες το γένος, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, του Ελληνικού στρατού που θα φυλάξουν τα σύνορα μας που θα δώσουν και την ζωή τους για την Ελλάδα!!!.

Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, αφού θα έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στις στρατιωτικές σχολές, αναμένεται να βγουν οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί!


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------