Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα»

Μιλάμε για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
του πληθυσμού των Ελλήνων 
με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ!

Διαβάζοντας κανείς το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015», μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής : «... το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη;;;; μετανάστευση» (σελ.8)!

Κι όμως καλά διαβάσατε. Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας την φορολογία και καταργώντας τις φοροαπαλλαγές, και αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες.

Διότι αν αυτή είναι η λύση που σκέφτηκαν οι «εγκέφαλοι» των υπουργείων, τότε μιλάμε για κάτι άλλο. Μιλάμε για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!

Είναι βεβαίως απορίας άξιον ποιος είναι ο εμπνευστής αυτού του σχεδίου το οποίο εφαρμόζεται μεθοδικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού ακόμα κι αν κάποιος διαμαρτυρηθεί θα χαρακτηριστεί αυτομάτως ρατσιστής κλπ κλπ.



Χιλιάδες αλλοδαποί με πλαστά η παραποιημένα έγραφα <<ελληνικότητας >> πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν .

 Όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα, οι αστυνομικές αρχές μετά από πολλές καταγγελίες αναγκάστηκαν να εξετάσουν από την αρχή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διαπίστωσαν χιλιάδες πλαστά. Τώρα υπάρχει νομικό κενό ,επειδή όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες ήδη πήραν την ελληνική ιθαγένεια τους κάναν Έλληνες με πλαστά έγραφα και φυσικά ψηφίζουν κιόλας.






Έλληνα, κατάλαβες τώρα τι σου ετοιμάζουν όλοι αυτοί οι Αντι/έλληνες;;;

Χριστόδουλος των Ελλήνων:
«Να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν
γενική έφοδο κατά της χώρας».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------