Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Καλώς ήρθατε στην κόλαση του σύγχρονου Ελληνικού Μεσαίωνα.

Η μεθοδευμένη αλλοτρίωση της ελληνικής ψυχής.
Με ποιο ακριβώς ιδεολογικό όπλο επιχειρείται σήμερα στην Ελλάδα το τελικό πλήγμα κατά του Υπαρκτού Ελληνισμού;

Μην ακούτε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι μεγαλοσυνδικαλΗστές  Κλείστε τις τηλεοράσεις. Σταματήστε να αγοράζετε τις εφημερίδες τους και να ακούτε τα ραδιόφωνα τους. 

Πώς συνέβη μέσα σε λίγα χρόνια να έχει γεμίσει ο τόπος λαθρομετανάστες και ανθέλληνες "αντιεξουσιαστές";
Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό και που οδηγεί;

Η ίδια η Ελλάδα έγινε το μεγαλύτερο διεθνές κέντρο ανθελληνισμού και αφελληνισμού...!

Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη, ότι ετοιμάστηκε και εδώ ,«αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» προς ψήφιση στη Βουλή, νομοσχέδιο που ποινικοποιεί -όπως επεσήμανε ο Chomsky για την περίπτωση της Γαλλίας- ένα ευρύ φάσμα του δημόσιου διαλόγου. Ένα νομοσχέδιο, που και για άλλους παρατηρητές, αποτελεί προσπάθεια της πολιτικής εξουσίας να καταστείλει βίαια την σκέψη και την αντίδραση των πολιτών και να επιφέρει έτσι τη βίαιη μεταβολή της κοινωνίας. Ένα νομοσχέδιο παντελώς ασύμβατο με τις αρχές μιας ελεύθερης κοινωνίας.

Είναι ώριμες, άραγε, οι συνθήκες στην Ελλάδα για την επιβολή «αντιρατσιστικού» νόμου;

Από τα πανεπιστήμια ως τα νηπιαγωγεία, από τα πανεπιστημιακά συγγράμματα ως τα σχολικά εγχειρίδια, από τα ΜΜΕ ως τους τοίχους των Εξαρχείων και τα… ντουβάρια, από την Κρήτη ως το Διδυμότειχο, το ελληνικό Κοινό, εξοικειώθηκε με την πρωτόγνωρη περί ρατσισμού ιδεολογία της Νέας Εποχής.

Από την ιστορική πείρα ήταν αναμενόμενο, η εξοικείωση με την προπαγάνδα και η διασφάλιση της παθητικότητας απέναντι σ’ αυτήν της κοινής γνώμης, δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη, ήτοι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε ατόμου-αποδέκτη, αλλά απαιτούσε και την συμπληρωματική δράση του εκφοβισμού των συνειδήσεων.

Ο στόχος αυτός για να επιτευχθεί, προϋπέθετε την επίδειξη δύναμης με χιλιάδες ανθελληνικές νεολαιίστικες ιδέες, μαχητικές διαδηλώσεις και εκδηλώσεις σ ’όλη την επικράτεια, με την δράση εκατοντάδων ξενοκινούμενων Μ.Κ.Ο. επιδοτούμενων από το υπουργείο εξωτερικών, με τη δράση «αντιεξουσιαστών» του νέου παρακράτους εναντίον «φασιστών», «ξενοφοβικών», «ομοφοβικών», «εθνικιστών», «σεξιστών» και «ελληνοκεντρικών» ατομικών ή συλλογικών υποκειμένων (π.χ. με το τρομοκρατικό σύνθημα: «τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» ή «καταγγείλατε τους φασίστες στο τηλέφωνο τάδε») δημιούργησαν των μεσαίωνα του συνταγματικού τόξου στο όνομα της δημοκρατίας τους και στο κυνήγι μαγισσών, με τελικό στόχο τον αφελληνισμό και την ολοκληρωτική εξόντωση των Ελλήνων.

Δεν σταμάτησαν όμως μόνο εδώ. Τις εξόφθαλμες απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας του οιουδήποτε αντιφρονούντος, συνοδεύει παράλληλα, η απειλή της κοινωνικής, πολιτικής, ακαδημαϊκής και εργασιακής περιθωριοποίησης και καταστροφής του!

Πού να στραφεί για την υπεράσπιση της νομιμότητας ο Έλληνας πολίτης;
Από πού να προσμένει την στήριξη της Ελληνικής ιστορικής του συνείδησης, των κοινωνικών ηθών και των πολιτικών θεσμών; Από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου ως τον τελευταίο δικαστή, η αυτοάμυνα των Ελλήνων λογίζεται ως κακούργημα.

Από το πανεπιστήμιο των κρατικοδίαιτων καθηγητών (και λυμεώνων των χιλίων ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ένταξη μεταναστών), ως τους θεατράρχες, τους καλλιτέχνες, τους συνδικαληστές, τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους του γραπτού λόγου, αλλεπάλληλα έρχονται τα μηνύματα, ότι «ο Ελληνισμός δεν είναι στην πραγματικότητα παρά ένα συνονθύλευμα τυχάρπαστων ανθρώπων, με ηθικά επιλήψιμο παρελθόν και παρόν, ναρκωμένων από υποβολιμαίες δοξασίες και ψευδή ιστορικά στερεότυπα…».

Τόσα άτεγκτα λαθρολάγνα κριτικά πνεύματα, όσα εμφανίσθηκαν από το πουθενά στην Ελλάδα της τελευταίας πενταετίας, δεν διέθετε ούτε η Γαλλία τις παραμονές της Επανάστασης!

Ο στόχος του ανθελληνισμού επιτυγχάνεται πλήρως όταν οι ίδιοι οι Έλληνες απαρνούνται τον εαυτό τους

σπίθας

ΥΣ. Ανήμπορη οργή προκάλεσε στους θιασώτες του ανθελληνισμού και αφελληνισμού της χώρας η ξερή παρατήρηση του συγγραφέα Saul Bellow: «αν ολόκληρη η Αφρική καταφέρει βγάλει έναν Ντοστογιέφσκι θα τον διαβάσουμε»!.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------