Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ «ΣΚΥΛΙΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ/ρατσιστών

Στην τελική φάση του εμφυλίου το 1949 από τους 22.000 πολεμιστές του ΔΣΕ οι 14.000 ήταν Σλάβοι!. Τότε Σλάβοι και ΚΚΕ πολεμούσαν χέρι-χέρι εναντίον των Ελλήνων για ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''. 

Σήμερα τα εγγόνια εκείνων των κομμουνιστών είναι οι υποστηρικτές του νόθου ΚΚΕ.
Ενός ανθελληνικού ΚΚΕ, το οποίο κατάφερε με τους κομματικούς του εκδότες, δημοσιογράφους, συνδικαληστές και το ΠΑΜΕ να διαλύσει, να εξαθλιώσει, να καταστρέψει κάθε μικρομεσαία βιομηχανία-βιοτεχνία και όλη την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και να παράδοση την Ελληνικής εργατικής τάξης στο αστικό κράτος της λαθρομετανάστευσης, της νέας τάξης πραγμάτων και τις ισλαμολατρείας. 


Φοβούνται οι καθεστωτικοί λακέδες την αφύπνιση των Ελλήνων.
Η προδοσία δεν έχει όρια και όταν αρχίζει δεν ξέρει κανείς πότε τελειώνει. 
Άλλωστε η αμοιβή των προδοτών είναι πάντα πλουσιοπάροχη.-
Ο Ελληνικός λαός έχει υπομείνει πάρα πολλά μέχρι σήμερα. Έχει κουβαλήσει στις πλάτες του απατεώνες πολιτικάντηδες, δημοσιογράφους, συνδικαληστές και αντι/ρατσιστές που δεν έχουν ελληνισμό και ηθική και πίστη πάνω τους.

Αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντρώοι, κεντροδεξιοί, δεξιοί, σοσιαληστές κλπ όλοι στο πολιτικό θέατρο της υποκρισίας, δημοσιογράφοι, αντι/ρατσιστές και συνδικαληστές, όλοι μαζί υπέρ της καταστροφής των παραδοσιακών προτύπων, του τρόπου ζωής και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν με οργή και μίσος κάθε τι Ελληνικό κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα και Ελληνισμό.
Ανελέητος ρατσισμός εναντίον αυτών που αντιτίθενται στο αντιρατσιστικό. Αποβολή από την δημόσια ζωή και ακόμα χειρότερα διώξεις και φυλακίσεις από εδώ και πέρα σε όσους προσπαθούν ακόμα να υψώσουν κάποια φωνή σε όλη αυτή την νεοταξική λαίλαπα που υποσκάπτει εκ θεμελίων τις βάσεις με τις οποίες έζησε επί αιώνες ο Ελληνισμός και κατάφερε να επιβιώσει το Ελληνικό έθνος.

Το παιχνίδι είχε στηθεί με πολύ όμορφο και κομψό τρόπο έτσι ώστε ο χαμένος να μην έχει καμία δυνατότητα ούτε να ανασάνει. Όσοι Έλληνες είναι αντίθετοι με το κατεστημένο, είναι ρατσιστές, είναι εθνικιστές είναι φασίστες, είναι οπισθοδρομικοί, είναι εγκληματίες, είναι αποβράσματα που θα πρέπει άμεσα να εξολοθρευτούν.

Όσοι είναι αντίθετοι με όλες τις διαστροφές της ανθρώπινης φύσης, με την καθημερινή εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ισλαμιστών, με την διάλυση της κοινωνίας, με την αφαίρεση του σταυρού από την σημαία, με την κατάργηση όλων των ελληνορθόδοξων δημόσιων προτύπων, με την αποκαθήλωση των ιερών εικόνων από τα δημόσια ιδρύματα, με την κατάργηση του εθνικού μας ύμνου και το ξεπούλημα της χώρας είναι αισχρά εμπόδια στην «πρόοδο» και θα πρέπει να αποβληθούν, και να εξοντωθούν με όλα τα μέσα που διαθέτει το σύστημα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------