Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ο καθένας πια, θα πορευτεί μόνος του όπως και όσο μπορεί και αντέξει.-

''εδώ και τώρα απαλλαγή''!..
 Μας έχουν «φλομώσει» οι αντί με αντι/ρατσιστικές θεωρίες, φεστιβάλ, αφίσες και με κορώνες δημοσιογράφων και συνδικαληστών. 

Για τους Έλληνες που πεινάνε και πεθαίνουν, για τα Ελληνόπουλα που λιποθυμάνε στα σχολεία από την πείνα, δεν τους καίγεται καρφί όλων αυτών τον αντι/ελλήνων.

Οδός Γερμανικού Κεραμεικός, είναι σχεδόν 600 άτομα εγγεγραμμένα και έρχονται καθημερινά εκεί για να πάρουν ένα τοστ. Το γράφεις ως είδηση και δε μπορείς να το συνειδητοποιήσεις ότι συμβαίνει στους Έλληνες, στην Αθήνα του 2014.

Οι εικόνες της πραγματικότητας σε επαναφέρουν στις συνθήκες της πραγματικής ζωής και του ρατσισμού εναντίων των Ελλήνων.

Η Αθήνα των Ελλήνων, η πόλη της φτώχειας, της δυστυχίας, της πείνας και της οικονομικής καταστροφής κάνει ότι αγνοεί ότι αυτή η εικόνα υφίσταται.

Οι συγκεντρωμένοι Έλληνες μαζί με τα παιδιά τους, με τα μάτια χαμηλωμένα, το χαμόγελο σβησμένο από τα χείλη τους και με προσπάθεια να μη παραπονιούνται για το ότι απλά πεινάνε και δεν έχουν να φάνε περιμένουν υπομονετικά κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, έξω από το κτήριο τη σειρά τους όχι για ένα πιάτο φαγητό, αλλά για ένα τοστ!!! ΝΑΙ για ένα ΤΟΣΤ που χρηματοδοτείται από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------