Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Δυστυχώς αυτές είναι οι αλήθειες που πονάνε αλλά πρέπει να λέγονται

Tα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί ροδάκινων είναι πολλά με κορύφωση αυτό των χαμηλών τιμών που δεν τους καλύπτει ούτε στο ελάχιστο το κόστος παραγωγής και φυσικά το χρέος των 3 εκατ. ευρώ που τους οφείλουν οι βιομήχανοι από την περσινή παραγωγή.

H ουσία του προβλήματος θα πρέπει να αναζητηθεί στην πολύχρονη καταστροφική πορεία της χώρας μέσα στην αγροτοκτόνα EOK και αργότερα EE και πιο συγκεκριμένα στην εφαρμογή των αντιαγροτικών επιταγών και Oδηγιών της KAΠ. Eκεί βρίσκεται η πηγή της κακοδαιμονίας της φτωχομεσαίας αγροτιάς.

Ακόμα και σήμερα τεράστια είναι η καταστροφή που υφίστανται οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας μετά την κίνηση “ματ” του Πούτιν να αποφασίσει εμπάργκο ενός έτους για τα διατροφικά προϊόντα όσων χωρών συμμετέχουν στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σίγουρα όμως, κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε μεγαλοαγρότες μας που προτιμούσατε να πετάτε τα ροδάκινα στην χωματερή για να αρπάζετε τις επιδοτήσεις παρά να τα δίνετε στον Ελληνικό λαό…
Ας δούμε λοιπόν ποιους ακριβώς ψήφισαν οι συμπατριώτες μας που τώρα ωρύονται απεγνωσμένοι και με το δίκιο τους; Ή μήπως όχι και τόσο “με το δίκιο τους” ;
Στις εκλογές του 2012 η Πέλλα σε ποσοστό 52,53% ψήφισε τα τρία κόμματα που συγκυβέρνησαν, δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ..

Και επειδή έμειναν τόσο ευχαριστημένοι από τα τρία συγκεκριμένα κόμματα, και στις ευρωεκλογές του 2014, τους χάρισαν και πάλι ένα τεράστιο ποσοστό που άγγιξε το 36% !!!

Διαβάστε για το πως σάπισε η χώρα μας και γέμισε χωματερές και λαθρομετανάστες από τους τσιφλικάδες με τις επιδοτήσεις, τα τζάμπα λεφτά, τα ταξίδια και τα ψώνια στο Παρίσι, τα κολόμπαρα και τα 4Χ4 του Κολωνακίου.

Οι μεγαλοαγρότες ψήφισαν τους πασοκονουδούλους για να τρώνε τις μαϊμού επιδοτήσεις από τον εκάστοτε υπουργό αγροτικής ανάπτυξης της τρόικας, και για να το βουλώνουν.

Οι τεμπέληδες πληρώνονται για να πετάνε τα προϊόντα τους στην χωματερή και γέμισαν την αγορά με όλη την εισαγόμενη σαβούρα των πολυεθνικών που τρώνε τα παιδιά μας για να εξυπηρετούν τους μεγαλοεισαγωγεις καρχαρίες και να φεύγουν τα ευρώ εκτός Ελλάδας.

Οι λαθρολάγνοι πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου, τους χρησιμοποιούν σαν κρυμμένο χαρτί για να τους ψηφίζουν όταν τους καλούν.


Μάζεψαν και εδραίωσαν όλους τους λαθρο στην Ελλάδα δίνοντας τους δουλειά, στέγη και στα καφενεία που κοπροσκυλάνε παραπλανούν την κοινή γνωμη και τους μικροαγρότες κάνοντας τάχα μου και κριτική στους αφέντες τους.

Όταν πάνε στην κάλπη τους ψηφίζουν με τα τέσσερα μαζί με τους ελληνικοποιηθεντες λαθροαγρότες.

Εκτός των άλλων πρέπει να επέμβει εισαγγελέας στα χωράφια τους για υπόθαλψη παράνομων λαθρομεταναστών.

Εκατομμύρια έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία από την λαθροεργασια και την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών που την πληρώνει ο Ελληνικός λαός γι' αυτό κόβονται συνεχώς και οι συντάξεις..

Κατά τα άλλα οι συριζαιοι και οι κουκουέδες  μεγαλοαγροτοσυνδικαλιστες τώρα θυμήθηκαν να βγάλουν τα τρακτέρ.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ 
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.

 για 10 ροδάκινα μες στα φυτοφάρμακα πλήρωσα 4,80

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------