Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

η γυναίκα, (άσχετα αν είναι μικρό κοριτσάκι), είναι το «χωράφι» του άντρα και μπορεί να την σπέρνει όποτε του καπνίσει.

Έλληνες, προσέχετε τα παιδιά σας, 
μην τα αφήνετε από τα μάτια σας.
 
Από την ίδια την Τουρκία του ισλάμ οι ειδήσεις που έρχονται προκαλούν φρίκη για παιδεραστίες και βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών, γεγονότα συμβατά σε μια κλασική μουσουλμανική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu, που πρόσφατα είχε επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη και ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ να… αποδοθεί ο Άγιος Δημήτριος στην μουσουλμανική λατρεία, το τελευταίο χρόνο, 91.208 χιλιάδες  ανήλικα κορίτσια, έχουν βιαστεί και έχουν μείνει έγγεια από τους βιαστές τους οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από αυτό που επαγγέλλεται το Κοράνι, ότι η γυναίκα, (άσχετα αν είναι μικρό κοριτσάκι), είναι το «χωράφι» του άντρα και μπορεί να την σπέρνει όποτε του καπνίσει

Ειδικά τους τελευταίους μήνες του 2014 ο αριθμός των ανήλικων κοριτσιών που έχουν βιαστεί και έχουν συλλάβει έφτασε στις 2 χιλιάδες 27 ανήλικα κορίτσια.

Το γεγονός αυτό έχει πάρει τέτοιες διστάσεις που ανησύχησε ακόμα και την ίδια την ισλαμική κυβέρνηση του Ερνογάν.

Άλλωστε τα όσα μαθαίνουμε καθημερινά από την Συρία και το Ιράκ για την εγκληματική δράση των Τζιχαντιστών τις δολοφονίες και τους αποκεφαλισμούς των χριστιανών που επεκτείνουν συνεχώς την δράση τους προς τα δυτικά, και στην Ελλάδα μας δεν είναι παρά η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος.

 Κατά τα άλλα, εμείς στο όνομα της "δημοκρατίας" τους θα προωθούμε όλο και πιο πολύ το Ισλάμ μέσα στην χώρα μας και με τις  ευλογιές διαφόρων ακαδημαϊκών, ακόμα και Μητροπολιτών, που θέλουν να εμφανίζονται σαν… προοδευτικοί και εκσυγχρονιστές!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------