Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Tο προϊόν της ληστείας το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος ενώ κάποια από αυτά τα τσογλάνια είναι πρώτο τραπέζι πίστα στο Namos.

Τα μεγάλα οικονομικά εγκλήματα που σκεπάζει η συνωμοσία της σιωπής των ΜΜΕ.
Μιλάμε για την μεγαλύτερη ληστεία των ΜΜΕ που έγινε ποτέ με κοστούμια.


Μιλάμε για το ΤΤ, όπου για δεκαετίες ολόκληρες, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας εμπιστευόντουσαν τους κόπους μια ζωής.
Μιλάμε για τον τρόπο που οι σεσημασμένοι μηντιάρχες, μαζί με τους δημοσιογράφους και τους συνδικαληστές (παραδοσιακούς και νεόπλουτούς) λήστευαν το ΤΤ χωρίς να χρειασθεί να φορέσουν κουκούλα.

 Τι έκαναν οι μπαγάσηδες;
Απλά με κομματικές εντολές έστελναν τα τιμολόγια των διαφημίσεων και χορηγιών που οι ίδιοι αποφάσιζαν (όσα τους έλειπαν δηλαδή) στο λογιστήριο του ΤΤ.
Όποια ιδέα για ένθετο είχε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, ακόμη και η μεγαλύτερη παπαριά φρόντιζαν να προσαρμοσθεί τυπικά στις ανάγκες του TT.

Πολύ συχνά δεν κρατούσαν καν τα προσχήματα.
 Έκαναν για παράδειγμα αφιέρωμα στα μπουζούκια, που είναι ο ναός της σπατάλης  και έβαζαν χορηγό το ΤΤ που ήταν το σύμβολο της Αποταμίευσης!
Υπήρξε μάλιστα περίπτωση που το ΤΤ ήταν χορηγός σε σκυλάδικο της παραλιακής!!!. 

Η ληστεία του ΤΤ επέτρεψε στον υπόκοσμο των ελληνικών ΜΜΕ να αποκτήσει μυθικές περιουσίες είτε επρόκειτο για εκδότες που έριχναν το ΜΜΕ στα βράχια αλλά οι ίδιοι είχαν γίνει ήδη ζάπλουτοι είτε για μεγαλοδημοσιόγραφους και μεγαλοσυνδικαληστές από αυτούς τους τύπους που υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια το πελατειακό κράτος, τον εργάτη και την δήθεν δημοκρατία τους..

Κατάλαβες τώρα Έλληνα τι πληρώνεις; 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------