Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Tο “πάρτι” τελείωσε και η ώρα του λογαριασμού έφτασε»



25 Φεβρουαρίου 2014: Ξυλοφόρτωμα μετανάστη από ομάδα ισλαμιστών Σαουδαράβων:
 Στη Σαουδική Αραβία η ρατσιστική βία όχι είναι απλώς τυφλή, είναι και εντελώς ανεξέλεγκτη.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι πραγματικό. Τα έχουν αναρτήσει ιδιώτες και οργανώσεις που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των σύγχρονων δούλων – μεταναστών στη Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά πώς λειτουργεί η Σαρία και πώς αυτή διαμορφώνει τα ήθη στον αραβικό – ισλαμικό-μουσουλμανικό κόσμο, δεν ξαφνιάζονται. Οι αποκεφαλισμοί, οι σφαγές, οι βιασμοί και όλα αυτά χωρίς καμία αναστολή, χωρίς καμία ανθρωπιά, σοκάρουν.

Τα τελευταία χρόνια ζούμε σας Έλληνες ορθόδοξοι μια πρωτοφανή κρίση που κάποιοι την παρομοίασαν ακόμα και με την Μικρασιατική Καταστροφή. 
Από την μια ένα προδοτικό πολιτικό σύστημα έχει παραδώσει για λιγότερα από «τριάκοντα αργύρια» την εθνική κυριαρχία μας, δηλαδή την ίδια την ζωή και το μέλλον μας σε ξένους άθεους, ανθέλληνες και από την άλλη ένα θρησκευτικό κατεστημένο, έχει προχωρήσει σε μια πρωτοφανή για την ιστορία θρησκευτική αποστασία.

Πέραν τούτων, η ελληνική εκκλησιαστική ιεραρχία όχι μόνο δεν υψώνει φωνή αντίστασης σε όλα αυτά, ως όφειλε για να υπερασπιστεί το ίδιο της το ποίμνιο, αλλά αντιθέτως ταυτίστηκε με την πολιτική προδοσία που καταστρέφει τον Ελληνικό λαό και στηρίζει την θρησκευτική αποστασία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------