Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τα σωματεία και οι εργαζόμενοι του κλάδου γυρίζουν την πλάτη στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ για την απεργία απάτη της 1/11/14

O Κλάδος μας είναι από αυτούς που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από τους συνδικαληστές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.  Η ανεργία ξεπερνάει το 60%. Μετράμε δεκάδες χιλιάδες ανέργους, απλήρωτους, απολυμένους και κακοπληρωμένους συναδέλφους.

Το νόθο ΚΚΕ μαζί με το ΠΑΜΕ και τα κομματόσκυλα τους για πόσο ακόμα θα μπορούν να εξαπατούν τους Έλληνες εργάτες με τις μονοήμερες περιπατητικές εκδρομές τους στο σύνταγμά όπως είναι και αυτή της 1/11/14.

Εμείς εδώ στο typografeio δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. 

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον κομματικό συνδικαλισμό του ΚΚΕ και στον ρόλο του αναχώματος της λαϊκής οργής που παίζει.

Ένα ακόμα δήθεν!!! πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την ανεργία! για το οποίο έχουν πάρει αποφάσεις μόνο το νόθο ΚΚΕ μαζί με τα σωματεία που ελέγχει, είναι αδιάφορο για όλες τις άλλες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες στον Τύπο, τα ΜΜΕ και τους εργαζόμενους.

Τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ είναι οι ίδιοι που πολύ εύκολα βγάζουν πύρινους λόγους στα μπαλκόνια, κλίνουν σε όλες τις πτώσεις τα περί εργατικών αγώνων, κάνουν ανέξοδες προτάσεις για μονοήμερες περιπατητικές απεργίες με κόκκινες σημαιούλες κάτω από το δρεπανόσφυρο μέχρι το σύνταγμα όταν δεν έχουν εντολή να περιφρουρήσουν την βουλή ή προσφέρονται για την βρόμικη δουλειά οπουδήποτε διαταχθούν από τα αφεντικά τους.

Είναι αυτοί που όταν ο λαός διαδηλώνει στους δρόμους, αυτοί τρέχουν από γραφείο σε γραφείο για να λύσουν το οικονομικό πρόβλημά τους από το καθεστώς. Στο μυαλό τους έχουν τη λογική για το πώς θα έχουν και την «πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο».

Θέλουν τους εργαζόμενους άβουλους, μοιρολάτρες και παθητικούς αποδέκτες της σταλινικής κομματικής βαρβαρότητας. Γι’ αυτό και τους φοβίζει ένα συλλαλητήριο με Ελληνικές σημαίες που θα συναντηθούν όλοι οι Έλληνες που πλήττονται από αυτήν την πολιτική.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στον Τύπο και στα ΜΜΕ, τους καλούμε να γυρίσουν την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του ΚΚΕ και να βρεθούν στον δρόμο του αγώνα.  

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Η λύση βρίσκεται μόνο στους ταξικούς αγώνες, στην αλληλεγγύη, στην καθολική σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα. Οι Έλληνες εργαζόμενοι ενωμένοι μαζί θα συνεχίσουν αγωνιστικά να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Αυτή η μάχη μας αφορά όλους!


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------