Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» αρκεί το αφεντικό να μην είναι αριστερός

Θα μας δουλεύουν
όσο δουλευόμαστε,
θα μας κοροϊδεύουν

όσο κοροϊδευόμαστε.

 
Λένε συχνά πως τα αριστερά αφεντικά είναι χειρότερα από τα δεξιά. Αυτός ο χαρακτηρισμός τα αδικεί, κι όχι μόνο γιατί υπάρχουν και καλά αριστερά αφεντικά, μολονότι δεν τα έχω γνωρίσει.
 
Και ο ΤΣΥΡΙΖΑ στα χνάρια του ΚΚΕ  
Δεν φτάνει που αποκαλύφθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως κακοπληρωτές απέναντι στους ίδιους τους εργαζομένους τους στο κομματικό ραδιόφωνο, αλλά σε μια επίδειξη αριστερής νοοτροπίας και λογικής ο διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης περιγράφει τους τεχνικούς του σταθμού που πληρώθηκαν ως εκβιαστές, προφανώς για να τους φέρει σε κόντρα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που παρέμειναν απλήρωτοι.

Με ειρωνικό υφάκι ο εργοδότης πλέον Αρβανίτης ξέχασε προφανώς το σύνθημα «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει ότι οι τεχνικοί ήθελαν να κλείσουν τον σταθμό και με εκβιαστικό τρόπο πήραν τα λεφτά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους!
Συνεχίζοντας στο ίδιο ειρωνικό ύφος ο Αρβανίτης λέει ότι τι «η Εργατική Τάξη πρέπει να προηγείται. 70 δουλεύουν εδώ, οι 9 πληρώθηκαν, οι άλλοι κοιτούν. Εκβιασμό δεν το λες. Αλλά το λες…».

Κλασσική περίπτωση κάποιου, ο οποίος προσπαθεί να διασπάσει τους εργαζόμενους, σ’ αυτούς που πληρώνονται και αυτούς που δεν πληρώνονται, δείχνοντας έτσι ότι οι κομμουνιστές (είτε «κόκκινοι», είτε «ροζ», είτε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση) μετατρέπονται στους πιο στυγνούς καπιταλιστές εργοδότες.
 
Αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι πρέπει οι εργαζόμενοι να αρχίσουν και τα κόκκινα μεροκάματα όπως έκανα και στο ΚΚΕ της αριστεράς και της προόδου.
Στη πρώην Σοβιετική Ένωση, όποτε διαμαρτύρονταν εργάτες, κατέβαζαν τα τανκς και μακέλευαν αδιακρίτως. Κακός ο φασισμός εκτός από όταν τον ασκούν οι ίδιοι.
 Σας την "έφερε" για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ
Απολαύστε τους

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------