Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τόνοι κρεμμυδιών σαπίζουν στα χωράφια της Θήβας. ΒΟΗΘΕΙΑ φωνάζει η Ελλάδα μας από παντού.

Περισσότεροι από 700 τόνοι κρεμμυδιών σαπίζουν στα χωράφια μόνο στο Μελισσοχώρι Θήβας και σύμφωνα με τους παραγωγούς, η συγκομιδή των κρεμμυδιών καθυστέρησε λόγω των παιχνιδιών που παίζουν κάθε φορά οι έμποροι, αναγκάζοντας τους να περιμένουν.

Στην περιοχή έσπευσε ο Γιώργος Γκικόπουλος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, διαπιστώνοντας ο ίδιος το μέγεθος της ζημιάς….

Γίνονται πιέσεις από τους εμπόρους , οι παραγωγοί να πουλούν φτηνά για να βγάλουν εκείνοι μεγαλύτερο κέρδος, έφτασαν και οι θεομηνίες και όλη η επαρχία Θήβας, με το κρεμμύδι, σημαντικό προϊόν για την περιοχή , να αδυνατεί να τα μαζέψει.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κομματικού συνδικαλισμού και της εγκατάλειψης των Ελλήνων αγροτών από την συγκυβέρνηση και τους πολυπολιτισμικούς επαναστάτες της αριστεράς και της προόδου στην δήθεν δημοκρατία που στήσανε..

Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο μέχρι να μας αντικαταστήσουν.

Είμαστε η ποιο καταραμένη και σάπια γενιά Ελλήνων. 
Καταφέραμε να διαλύσουμε την χώρα, να στείλουμε μετανάστες τα παιδιά μας, να χρεώσουμε τα εγγόνια μας, να ξεπουλήσουμε ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες.
 


Όταν τρώνε αμάσητα  τα "κρεμμύδια" της διαπλοκής δε μιλάνε και το πιάτο τους κοιτάνε!
«Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της διαπλοκής» ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τον παρατεταμένο θόρυβο που έχει προκαλέσει η επίμαχη δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη για το θέμα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------