Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Το ΚΚΕ κάνει μεγάλη ζημιά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Οι δήθεν αριστεροί είναι οι λεγόμενοι “πυροσβέστες”.Καπελώνουν πορείες, καπελώνουν τα πάντα.


Ο χειμμαρώδης Τζίμης Πανούσης ήταν καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Real fm – “Ελληνοφρένεια” και μίλησε με τον Αποστόλη και τον Θύμιο Καλαμούκη. Και ήταν καταιγιστικός και καυστικός όπως πάντα, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον των νοσταλγών του στάλιν που κατάντησαν την Ελληνική εργατική τάξη Πακιστάν.

Για το ΚΚΕ: Δεν είναι κομμουνιστές αυτοί.
“Η μισή μου οικογένεια έχει χαθεί στον Γράμμο και στο Βίτσι. Το ΚΚΕ δεν μπόρεσε να διατηρήσει ένα ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό. Τους πούλησαν στο κεφάλαιο και όσο έπαιζαν εξυπηρετούσαν το Κεφάλαιο με τελεμάρκετινγκ. Δεν είναι κομμουνιστές αυτοί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους του στο Κόκκινο. Κόβει από άλλους υπαλλήλους για να πληρώσει. Το ΚΚΕ είναι Ιεχωβάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ πουλημένοι. 
Ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος γιατί ακόμα δεν τον ξέρεις. Δεν δέχομαι αυτοί να πληρώνονται από τον λαό. Ξαναλέω, το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με το Κίνημα.
Αντί να δώσουν το “σπίτι του λαού” σε καναν άστεγο να μείνει το έχουν εκεί να κάθεται με τα φαντάσματα του Στάλιν και κάνουν και κριτική στο σύστημα χωρίς να πληρώνουν τους εργαζόμενους τους.

Το ΚΚΕ κάνει μεγάλη ζημιά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Οι δήθεν αριστεροί είναι οι λεγόμενοι “πυροσβέστες”.Καπελώνουν πορείες, καπελώνουν τα πάντα. Δεν θέλω να υπάρχουν ναζιστές και σφετεριστές που έχουν πάει το κίνημα στο 4% και στο τέλος δεν θα μπει καν στη Βουλή. Δεν πέθαναν οι γονείς μου για αυτούς”

Και συνέχισε προτείνοντας συσπείρωση του λαού σε κοινή δράση για απλή αναλογική:
“Άκου τη φωνή του Ζαχαριάδη και σύγκρινε τη με την Παπαρήγα, τον Κουτσούμπα, την
Κανέλλη και τον κάθε καραγκιόζη. Δεν τους μισώ, δεν τους δέχομαι.
Σφετερίζονται τους αγώνες του λαού. Να φύγουν, να μην παίρνουν αποζημιώσεις από το κράτος, να τα δίνουν στους συνταξιούχους που πεθαίνουν. 

Το ΚΚΕ δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στις εκλογές. Να έλεγε σε όλους “δεν πληρώνουμε χαράτσια” και όλοι θα πάνε έξω από τη Βουλή για να φύγουν οι δοσίλογοι και να έχουμε απλή αναλογική. Να έρθουν πατριώτες ανακλητοί που θα σέβονται τον κόσμο. Ο λαός έχει τη δύναμη όχι ο κάθε γελοίος που καπηλεύεται τις σφραγίδες που πήραν από τους παππούδες τους”.

Για ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι:
Η ΔΗΜΑΡ γράφεται με “ει”. Δεν Είμαι Αριστερός. ΔΕΙΜΑΡ.
Το ίδιο λάθος κάνουν και με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μια γειτόνισσα μου που τον ξέρει μου λέει ότι χωρίς λεφτά δεν πάει ούτε στο περίπτερο. Η ΔΗΜΑΡ ήταν κατασκευή. Έτσι είναι και το Ποτάμι. Τον βάλανε μεγάλοι κατασκευαστές και εκδότες για να διατηρηθεί το σύστημα ως έχει.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------