Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ
Απανωτά κρούσματα φυματίωσης (της φοβερής αυτής ασθένειας που είχε εξαφανιστεί εδώ και πολλές δεκαετίες, αλλά «εισήχθη» στην πατρίδα μας), παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Κατ’ αρχάς, στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Πατησίων, όπου 2 (αλλοδαποί) κρατούμενοι νόσησαν από φυματίωση και κατέληξαν νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο. Στον εργαστηριακό έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι 5 κρατούμενοι και τουλάχιστον 8 αστυνομικοί είναι φορείς του ιού της φυματίωσης!

Το νέο κρούσμα, εντοπίσθηκε σε Πακιστανό κρατούμενο του «Κέντρο Φιλοξενίας Αλλοδαπών», στην Αμυγδαλέζα. Πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Ήδη, όλοι όσοι έχουν έρθει κατ’ οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τον νοσούντα (συγκρατούμενοι του και αστυνομικοί φρουροί) έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται.

Να προσέχετε που τρώτε, και τα παιδιά σας
Κρούσμα φυματίωσης παρουσιάστηκε σε μαθητή Λυκείου της Σπάρτης. Ο μαθητής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ το νοσοκομείο της Σπάρτης εξέτασε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του λυκείου, με τους 52 να βρίσκονται θετικοί στο βακτήριο της φυματίωσης και να υποβάλλονται σε ακτινογραφία. Σε όλους τους συγγενείς του μαθητή χορηγήθηκε προληπτικά φαρμακευτική αγωγή.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------