Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ελληνα, αυτοί είναι οι Εφιάλτες της Ελλάδος.

Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να καταλάβει πως ζει σε μια συγκαλυμμένη και απόλυτη «χυδαιοκρατία» και είναι έρμαιο της πανδημίας που λέγεται σάπια ανθελληνική «κομματίλα».

Σε γονάτισαν. Σε έκλεψαν. Σου πήραν τη δουλειά. Σε απέλυσαν. σε φόρτωσαν φόρους και σε ανάγκασαν να κλείσεις τη βιοτεχνία σου.

Σε ανάγκασαν να κλείσεις το μαγαζάκι σου. Σε έβαλαν να πληρώσεις το σπίτι που έχτισες με τον κόπο τον δικό σου και τις θυσίες των γονιών σου, δυο και τρεις φορές από τους φόρους για ένα κράτος που πάτο και χορτασμό δεν έχει.

Σου έκοψαν στη μέση τη σύνταξη που τους έχεις πληρώσει σαράντα χρόνια με τις κρατήσεις και τους φόρους. Σου έκοψαν την περίθαλψη και σε αναγκάζουν να πληρώνεις για να πας στο ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο όταν ορδές λαθρομεταναστών που δεν έχουν πληρώσει πεντάρα σε αυτό το κράτος απολαμβάνουν τον ιδρώτα σου δωρεάν και με το νόμο.

Σε πετάξανε στα σκουπίδια να βρεις ένα πιάτο φαγητό, να ζητιανέψεις δανεικά για τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ , το λογαριασμό που τα κόμματα και τα υπουργεία τους δεν πληρώνουν.

Σου πήραν τη ζωή σου, τη χαρά σου, το χαρτζιλίκι που έδινες στα εγγόνια σου .

Σε ρήμαξαν. Κι ο τρόμος δεν έχει τελειωμό. Επίτηδες σε θέλουν φοβισμένο τα κανάλια τους, να λες ακόμα και ευχαριστώ που σου ξεπουλάνε την χώρα.

Μαράζωσες, θύμωσες, θες να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο γιατί τους άκουσες και πήρες δάνειο για να μεγαλώσεις το μαγαζί σου, γιατί έβαλες το εφάπαξ σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου (εγγυημένη επένδυση!…), γιατί έπαιξες το κομπόδεμά σου στο χρηματιστήριο όταν ο υπουργός με το χαμόγελο της οδοντόκρεμας σε διαβεβαίωνε ότι η είσαι αντάξιος των χρηματιστών της Νέας Υόρκης.

Κανείς πρωθυπουργός, κανείς υπουργός των οικονομικών και της οικονομίας, δεν κλήθηκε από τους υπαλλήλους της «ανεξάρτητης» και «αδέκαστης» δικαιοσύνης να λογοδοτήσει, να πληρώσει για το πλοίο «Ελλάς» που έριξε στα βράχια.

Είσαι τελειωμένος, δεν το βλέπεις; όταν τελειώσουν κι αυτές οι λιγοστές οικονομίες, όταν ξεπουλήσεις και το δαχτυλίδι του γάμου σου, και το σταυρό της μάνας σου, τότε θα ‘ρθούν τα κοράκια, γιατί το πάρτι τους συνεχίζεται!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------