Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη (εκτός του εργάτη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ)

Την ανάγκη στήριξης των αριστερών καπιταληστών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους του κομματικού τους ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» ένιωσαν οι πρώτοι διδάξαντες τέτοιες πρακτικές, οι κόκκινοι καπιταληστές σύντροφοι του ΚΚΕ κτυπώντας για μια ακόμη φορά το ΣΥΡΙΖΑ για τα εκατομμύρια που παίρνει από την κρατική χρηματοδότηση Δηλαδή από τους δικούς μας φόρους.

Απολαύστε τους
«Με αφορμή το «Κόκκινο»…
....Το ΚΚΕ έχει αντιμετωπίσει και το ίδιο παρόμοιες δυσκολίες και προσπάθησε να τις αντιμετωπίσει με πολύ μικρότερες οικονομικές δυνατότητες από κείνα τα κόμματα που έχουν πολύ περισσότερους βουλευτές και μεγαλύτερο μερίδιο στην κρατική χρηματοδότηση».....

 
Στην Ελλάδα του ΚΚΕ ο... homo mnimonius θα είναι ευέλικτος, πάντα στην διάθεση του εργοδότη και με πενιχρό ή και καθόλου μισθό! γιατί θα είναι αστείο, πια, να μιλάμε για εργασιακά ή συνδικαλιστικά δικαιώματα Ελλήνων.
Όπως είναι γνωστό, οι κουκουέδες είναι τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος και υπηρετούν πιστά τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας. Σκίζονται καθημερινά για τα συμφέροντα των αφεντάδων τους κι αν κανείς τους βάλει… εμπόδια, αλίμονό του! Κόκκινο φίδι που τον έφαγε!

Αφού διέλυσαν κάθε έννοια εργασιακού δικαίου, αφού εκτίναξαν την ανεργία, αφού τσάκισαν τους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις, αφού κατάντησαν πιόνι χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο, τώρα είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο στάδιο! τον πλήρη αφελληνισμό του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------