Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

"Ευτυχώς που καθήσαμε στα τέσσερα αλλιώς θα γινόμασταν Αργεντινή".

Ισχυρό χτύπημα της Αργεντινης στους νταβατσήδες της ελληνικής πολιτική! Υπέγραψε δάνειο 7,5 δις και σουαπ 11 δις με την Κίνα. Ότι θα έκανε δηλαδή μια κυρίαρχη χώρα με πολιτικούς που δουλεύουν για τον λαό και όχι τις μίζες των κομμάτων τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Nacion το Μπουένος Άιρες θα λάβει μια πρώτη δόση του γιουάν αξίας 1 δισ. δολαρίων πριν από το τέλος του έτους, ενώ, η Αργεντινή θα λάβει ακόμη 11 δισ. δολάρια στο πλαίσιο συμφωνίας με την Κίνα.

Μεταξύ παλαιότερων συμφωνιών, συνολικού ύψους 7,5 δισ. δολαρίων, ξεχωρίζει και η συμφωνία για χρηματοδότηση με 2,1 δισ. δολάρια -πάλι από την China Development Bank- της κατασκευής σιδηροδρομικών υποδομών με τις οποίες θα διευκολύνεται η μεταφορά της αγροτικής παραγωγής της Αργεντινής προς τα λιμάνια της χώρας.

Στην Ελλάδα οι τηλεκλόουν πανηγύριζαν γιατί η άμυαλη Αργεντινή δεν δέχθηκε να πληρώσει τους τόκους των γκάνγκστερ και έδειχναν το Μπουένος Αϊρες λέγοντας "Είδατε τι έπαθαν οι Αργεντίνοι που δεν πλήρωσαν;" και τα τουρκοκανάλια έδειχναν εικόνες από ταραχές στους δρόμους της Αργεντινής, οι οποίες όμως ήταν πλάνα από την πτώχευση του 2001! 
Τελικά, Πόσο βλάκες μπορεί να είμαστε, Θεέ μου


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------