Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ἐμεῖς εἴμαστε οἱ …ἠλίθιοι θεατές

Συντρόφια, "καμιά υποταγή στις απαιτήσεις των μονοπωλίων" ;;;;; κομμουνιστικές φανφάρες από τους ανεπάγγελτους του Περισσού.

Οι παπαγάλοι της οπισθοδρομικής κομπανίας του ΚΚΕ που θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα στο σκοτάδι της αριστερής πολυπολιτισμικής υπ-ανάπτυξης, «παπαγαλίζουν» πάντα όσα μισθοφορικά τους επιβάλει ο εκάστοτε παρασιτικός εργοδότης τους.  

Η «αγωνιζόμενη» ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος, έχει πλέον μετατραπεί σε δεινό καπιταλιστή, η οποία μετά την πώληση του 902, κάνει μπίζνες και με τους τραπεζίτες, με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στο ιδεολογικό όργανο του κόμματος τον «Ριζοσπάστη».

Μετά από δεκαετίες εξαπάτησης των εργαζομένων, τους οποίους εκμεταλλευόταν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ προκειμένου να κλείνει επωφελείς συμφωνίες η συνδικαλιστική του κλίκα με τους ολιγάρχες του πλούτου, τα ορφανά του Μαρξ αδυνατούν πλέον να προσποιούνται τον φιλολαϊκό χαρακτήρα.

Οι σκληρές συνθήκες της «ελεύθερης» αγοράς, υποχρεώνουν τους ιδεολόγους του κομμουνισμού σε άτακτη υποχώρηση, πλην όμως απαραίτητη προκειμένου να κατορθώσει το κόμμα να συνεχίσει τον πλουτισμό του, σε βάρος των εναπομεινάντων κορόιδων.

Συντρόφια, η ολοσέλιδη καταχώρηση και προβολή τράπεζας στο οπισθόφυλλο του επαναστάτη «Ρίζου», είναι αρκούντως ενδεικτική της νέας ιδεολογικής γραμμής του Περισσού.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------