Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Συνεχιζόμενη η συρρίκνωση του εργατικού δυναμικού της χώρας στα πρωτοφανή μεταπολεμικά επίπεδα.

Στέλνουμε τα παιδιά μας μετανάστες.
Όσο οι πολιτικοί συνεχήζούν να αδιαφορούν για την νεολαία μας τόσο η κοινωνία θα στερείται από τα πιο ικανά και δημιουργικά στελέχη της. 

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, μέσα σε ένα χρόνο, από τον Σεπτέμβρη του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014, το εργατικό δυναμικό της χώρας.(σύνολο απασχολουμένων και ανέργων) ελαττώθηκε κατ’ απόλυτο αριθμό 222.525.  Αυτή την περίοδο, ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός παρέμεινε σχετικά σταθερός ενώ οι απασχολούμενοι ελαττώθηκαν ακόμα κατά 88.281.

Ανάλογα στατιστικά «παράδοξα» έχει ζήσει η χώρα μας και στο μακρινό παρελθόν κατά τις περιόδους που το καλύτερο επιστημονικό έμψυχο δυναμικό μετανάστευε στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

Για έναν νέο Έλληνα δεν έχουν καμία σημασία τα «πλεονάσματα» και οι «ρυθμοί ανάπτυξης» όταν αυτά στερούνται πραγματικής οικονομικής και κοινωνικής βάσης και έτσι δεν μπορούν να τον πείσουν για ένα καλύτερο μέλλον στην χώρα του.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------