Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Tα ανθελληνικά λαθρολάγνα μαλάκια της μεταπολίτευσης, και η εκ προμελέτης δολοφονία και διαμελισμος της Ελλάδος.

Ο εν ψυχρώ βιασμός και η εκ προμελέτης δολοφονία της Κύπρου και της Ελλάδος, δεν θα ήταν δυνατόν να συμβούν, εάν δεν υπήρχαν εφιάλτες πολιτικοί, δημοσιογράφοι και συνδικαληστές εντός των τειχών. 


Η χρεοκοπία της Ελλάδος ήταν έργο, συνεργία «Ελλήνων» πολιτικών, δημοσιογράφων και συνδικαληστών.
Η Διευθύντρια της ΕΛΣΤΑΤ Κυρία Γεωργαντά δικαιώθηκε στην αγωγή της εναντίον των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ της συγκυβέρνησης και της συνοδείας αυτών, για δόλια, ψευδή διόγκωση του χρέους της Ελλάδας για να μας βάλλουν στο ΔΝΤ και στη χρεοκοπία, λες και είμαστε Ουζουμπούρου.

Και οι βολευτές μας τα ψήφισαν όλα αυτά.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη τώρα θα πρέπει να επιβάλλει στους πολιτικούς που ψήφισαν αυτά τα μέτρα, τη δέουσα τιμωρία για Εθνική προδοσία και βλάβη της Ελλάδος, πριν έλθει ο διαμελισμός της πατρίδος που σχεδιάζετε και την γλυτώσουν και πάλι.

Η Τουρκία κυβερνάται από πεφωτισμένους λύκους τύπου Ερντογάν, Νταβούτογλου, και η Ελλάς κυβερνάτε από μπεκάτσες τύπου φώφες, φωτεινές, ντόρες και σοφίες, και άλλες κότες, καναρίνες, και πέρδικες. Οι πολιτικοί μας είναι κουραμπιέδες, δεν είναι ηγέτες, δεν έχουν ηγετικές ικανότητες, είναι απλώς γραφειοκράτες, και λειτουργούν όπως τους σφυρίζουν τα μεγάλα αφεντικά τους για να αρπάξουν όλο το βιός και την εθνική περιουσία του Ελληνικού Λαού.

Η λεγομένη «Βο(υ)λή των Ελλήνων» κυριαρχείται από πνευματικό επίπεδο τύπου Φώφες, Ντόρες, Φωτεινές, Αγγέλες, Όλγες, Σοφίες, και άλλες Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες.

Χωρίς Βιομηχανία γίνεται ανάπτυξη κύριε Σαμαρά;;;
Με φόρους στο μικρομεσαίο Λαό γίνεται ανάπτυξη;;;
Οι πολιτικές των Σαμαράδων/βενιζέλων/τσιπρών/κουτσούμπων είναι επιπέδου Μπαγκλαντές, Ζιμπάμπουε, Ουζουμπούρου, και άλλων υποσαχάριων αποικιών της Αφρικής.

Η υποταγή της Ελλάδος και το ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα των Ελλήνων, εκτελείται μέχρι να εξαφανισθεί βιολογικά το Ελληνικό Έθνος. Το δόγμα Ζόνενφελντ, και το σχέδιο Φαιδώρα, ευρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ως σχέδια γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους. Η στρατιωτική ιεραρχία κοιμάται. Η Ιεραρχία της Ορθοδοξίας κοιμάται! Η πνευματική ακαδημαϊκή ιεραρχία του τόπου κοιμάται. Τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαληστές κοιμούνται, αγορασμένοι και κοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό.

Οι Ισλαμιστές  τα λεγόμενα ταξικά μας αδέλφια κατά μεριά ΚΚΕ καιροφυλακτούν, για τη κατάρρευση του εσωτερικού μετώπου, σε περίπτωση που ο Λαός αντιδράσει ή δεχθεί επίθεση.

Θέλουν τα σπίτια μας να στεγασθούν. θέλουν την πατρίδα μας, θέλουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε, μας θέλουν πρόβατα επί σφαγήν. Οι Τζιχαντιστές λ@θρο/ μετανάστες ισλαμιστές έκαναν τον Πειραιά Καράτσι, με τις πρόσφατες Ισλαμικές εορτές της Μασούρα, και τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, υπό τη προστασία των Ελλήνων πολιτικών και των διαφόρων ΑΝΤΙ....

Οι πολιτικοί μας αισθάνονται την Ελλάδα σαν κατακτητές!!!
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε, του κλότσου και του μπάτσου είμαστε μας έχουν για πέταμα, μας έχουν για κλοτσοσκούφι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------