Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Εάν θέλουμε να γίνουμε μία σοβαρή χώρα, να σταματήσουμε να καταστρέφουμε την Ελλάδα μας

Αυτά που δεν σας λένε οι κάθε λογής ανθέλληνες, 
 αριστεροί, Αντί και ΜΚΟ.
(εμπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε)

Οι "παράτυποι" τα ταξικά μας αδέλφια κατά kke μεριά, έρχονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα, δηλώνουν ότι θέλουν, κάνουν ότι θέλουν και μάλιστα απαιτούν κιόλας ότι θέλουν!
Τι απαιτούν; 
Ταξιδιωτικά έγγραφα για να πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης!!!!
Τι σημαίνει ταξιδιωτικά έγγραφα; 
Ελληνική ταυτότητα, πολιτογράφηση σημαίνει ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα στην Ε.Ε. ως Έλληνες!!!!! δικαίωμα ψήφου, στέγη, δουλειά,

Και υπάρχουν "Έλληνες" που τους υποστιρίζουν;;;
Και υπάρχουν "Έλληνες"  που ζητούν από το Ελληνικό κράτος να παραχωρήσει χαρτιά νομιμοποίησης, ιθαγένεια δηλ. να τους κάνει Έλληνες με δικαίωμα ψήφου, ώστε να ταξιδέψουν οι "παράτυποι" στην Ευρώπη!. (και εάν τους αρέσει εδώ και δεν φύγουν;)

Και πιστεύουν αυτοί οι "Έλληνες" ότι η Ευρώπη θα ανοίξει τις πόρτες της στους "παράτυπους" και θα τους καλοδεχθεί, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στο Βερολίνο, στη Βιένη, στη Μαδρίτη, στη Ρώμη και σε όλες τις πλατείες της;;;

Πρώτα πρώτα οι "παράτυποι" απαιτούν κάτι το οποίο εάν και εφόσον ήταν όντως Σύριοι και προερχόμενοι από όντως πολεμικές περιοχές, και δεν ήταν "πράκτορες" ή κάτι άλλο ποιο επικίνδυνο, θα έπρεπε οι ίδιοι να είχαν μαζί τους τα χαρτιά τους ώστε αυτομάτως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες. ενώ μας εξηγούσαν πρώτα πώς βρέθηκαν ξαφνικά στο σύνταγμα από την Συρία και ποιοι κρύβονται πίσω τους πριν καταλάβουν το κέντρο των Αθηνών και όλη την Ελλάδα.

Από τη στιγμή που αυτοί καταστρέφουν τα χαρτιά τους και έρχονται χωρίς αυτά παράνομα στην χώρα μας, και δηλώνουν ότι θέλουν, το να απαιτούν να αναγνωριστούν για κάτι που δεν είναι και δεν μπορεί να αποδειχθεί, είναι εθνικά επικίνδυνο.

Σε ότι αφορά τώρα την απίστευτη γελοιότητα να ζητούν κάποιοι επαγγελματίες "φιλάνθρωποι" ειδικά της αριστεράς, που μέσα από τις διάφορες ΜΚΟ τρώνε με χρυσά κουτάλια να παραχωρηθούν σωρηδόν ιθαγένειες, αστυνομικές ταυτότητες,  χαρτιά και νομιμοποίηση των εκατοντάδων χιλιάδων "παράτυπων" ώστε να μπορούν αυτοί να ταξιδέψουν ελεύθερα σε άλλες χώρες της Ε.Ε.,  κάτι τέτοιο αποτελεί παραβίαση των κανόνων της Συνθήκης Σέγκεν, δηλαδή να παρουσιάζει ένα κράτος μέλος της ΕΈ κάποιους "παράτυπους" ως πολίτες του κράτους αυτού.

Το μόνο που θα έχει ως αποτέλεσμα θα είναι οι χώρες της Ε.Ε. να απαγορεύσουν και στους Έλληνες να ταξιδεύουν ελεύθερα και να παραμένουν στη Συνθήκης Σέγκεν.

Έτσι απλά  με μία τέτοια κίνηση, απλά θα εκδιωχθεί η Ελλάδα από την Συνθήκη Σέγκεν, θα χρειάζεται Visa για να ταξιδέψει Έλληνας στην Ευρώπη και οι φοιτητές μας και εργαζόμενοι Έλληνες σε χώρες της Ευρώπης, θα απελαθούν πάραυτα ή θα πρέπει να αποκτήσουν άδεια παραμονής ανανεώσιμη κάθε 3 μήνες με πολύ αυστηρούς όρους όπως ισχύει για τους πολίτες εκτός Σέγκεν.

Αλλά, σε αυτή την χώρα ποιος νοιάζεται για των Ελληνικό λαό, τις αυτοκτονίες, την εγκληματικότητα και τα Δύο εκατομμύρια ανέργους του ιδιωτικού τομές ώστε να καταλάβει το κέντρο των Αθηνών το σύνταγμα και να διεκδικήσει τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού;;;

Είμαστε η ποιο καταραμένη γενιά Ελλήνων, προδώσαμε και ξεπουλήσαμε την πατρίδα μας, καταστρέψαμε τα παιδιά μας και τους αγέννητους.




Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------