Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα εκατομμύρια αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι χωρίς χαρτιά, δηλώνουν Σύριοι ή ότι άλλο τους πουν.

Σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, δίνουν σε όλους ιθαγένεια, γεννάνε αβέρτα, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία.

Με την ιθαγένεια θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους υπουργούς, νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε.

Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, τους Τούρκους να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Θράκη, ισλαμιστές να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Αθήνα, τι έχει ΝΑ γίνει.

Ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε χάνοντας την εθνική μας κυριαρχία.

Το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν όλη την χώρα και τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα βλέποντας να κατακτιέται η χώρα μας, να εξαφανιζόμαστε, να δεχόμαστε τον μεγαλύτερο ρατσισμό μέσα στην ίδια την πατρίδα μας, τα παιδιά μας να φεύγουν μετανάστες, να καταστρέφουμε ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες..
Φοβούνται την άχνα...!!!!!!!!!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------