Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία των λαθρολάγνων κομματικών συνδικαληστών, δημοσιογράφων και πολιτικών.

Στο δρόμο οι Έλληνες εργαζόμενοι που πίστεψαν στα ψέματα τους προεκλογικά. 

Αυτή είναι η δημοκρατία τους και ο ανθελληνισμός τους, στην Κυνοβολευτική μας Κομματοκρατία: Φτώχεια ,κοινωνική αδικία, τυφλή οργή των πολιτών, έλλειψη ανθρωπιάς, έλλειψη αλληλεγγύης, και η μάστιγα των αυτοκτονιών, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας, μα και αυτά που κλονίζουν και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας.

Εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό τα παιδιά μας και τους αγέννητους Έλληνες.Αυτοί που για χάρη της προσωπικής τους φιλοδοξίας αποφάσισαν να μας προδώσουν και συνεχίζουν να απολαμβάνουν μισθούς δεκαπλάσιους ακόμα και εικοσαπλάσιους από τον μέσο Έλληνα πολίτη μοιράζοντας ιθαγένειες για να μας αντικαταστήσουν μπας και γλυτώσουν την τιμωρία για τα εγκλήματα τους.

Διαβάστε τώρα και την είδηση
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ την Πέμπτη οι τελικοί πίνακες, σύμφωνα με τους οποίους απολύονται οριστικά (ενώ βρίσκονταν ήδη σε διαθεσιμότητα) 190 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

«Δεν υποχωρούμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας», ήταν η απάντηση των καθαριστριών.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στις 4 Δεκεμβρίου, με ανάρτηση στο site του ΑΣΕΠ, οι καθαρίστριες «ενημερώθηκαν για την διακοπή ουσιαστικά του καθεστώτος διαθεσιμότητας και την οριστική απόλυσή τους».

Σε κοινή τους δήλωση, οι βολευτές του τΣΥΡΙΖΑ προσάπτουν στην κυβέρνηση ότι προσέφερε ως «χριστουγεννιάτικο δώρο» στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών τις οριστικές απολύσεις τους. Και τώρα θα ασχοληθούν με τους "παράτυπους" τα ταξικά μας αδέλφια κατά κκε μεριά που στόλισαν το σύνταγμα χριστουγεννιάτικα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------