Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει μια ολόκληρη Ελλάδα;

Τα προσχήματα ενός ολόκληρου κράτους που γονατίζει μπροστά στον κατάδικο ληστή τα έσωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά το οποίο απέρριψε το αίτημα του Ρωμανού να κυκλοφορεί ελεύθερος όποτε έχει να δώσει "εξετάσεις".

Ο εξευτελισμός είχε ξεκινήσει όταν βραβεύθηκε από τον Αθανασίου και τον ΠτΔ Κ.Παπούλια, επειδή πέτυχε στις "εξετάσεις" των ΤΕΙ!!!!!

Στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, ο Ρωμανός και η ομάδα των λοιπών τρομοκρατών χρησιμοποίησαν τρία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο SCORPION, μία ημιαυτόματη καραμπίνα και δύο πιστόλια των 9 χλστ (δες φωτό)!

Ο Νίκος Ρωμανός από το 2009 είχε ήδη προχωρημένες επαφές με το αντάρτικο πόλεως, και από την ανάλυση DNA που έγινε μετά την σύλληψη του στο Βελβεντό Κοζάνης, διαπιστώθηκε πως πήρε μέρος σε εμπρηστική επίθεση αντιεξουσιαστών στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Άγιο Δημήτριο μαζί με μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη για την αποστολή των δεμάτων βομβών.

Ας αναλογιστούμε όμως και για το τι πρότυπα δίνουμε στα νεαρά παιδιά τα οποία μεγαλώνουν ακούγοντας και βλέποντας επώνυμους μεγαλοκλέφτες να μένουν στο απυρόβλητο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς να καθορίζουν και να προετοιμάζουν για αυτά ένα απαισιόδοξο και ζοφερό μέλλον χωρίς καμία προοπτική εκτός από την φυγή τους σε κάποια άλλη χώρα.

Ας γυρίσουμε συνάμα όμως να δούμε στο πρόσφατο παρελθόν το πως μπολιάσαμε το μίσος και την έχθρα στα σχολεία και στα πανεπιστήμια τα οποία κάναμε πεδία κομματικών αντιπαραθέσεων. Ας σκεφτούμε επίσης ποια πρότυπα πολιτιστικά, αθλητικά, πολιτικά δίνουμε στα παιδιά μας με τα καθημερινά τηλεοπτικά πάνελ όπου οι μεν βρίζουν τους δε βγάζοντας στον αέρα τις βρομιές τους

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------