Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ευρώ Πολυτεχνείο, Ευρώ Πολυτεχνείο...

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Ένα περίεργο δημοσίευμα στην κατά κανόνα σοβαρή γαλλική Le Monde, μπερδεύει τα πράγματα στην προεδρική εκλογή.
 

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι «ο Σαμαράς έχει κρυμμένο άσσο στο μανίκι του την Μαρία Δαμανάκη: «Εκτιμάται ως πιθανό ο Αντώνης Σαμαράς να έχει έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι του και να προτείνει για την προεδρία της Δημοκρατίας, μετά τον δεύτερο γύρο, νέο υποψήφιο, που θα ικανοποιεί τουλάχιστον τη ΔΗΜΑΡ. Το πρόσωπο αυτό μάλιστα, που ακούγεται για την τρίτη εκλογή, είναι η πρώην Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη».

Οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι η Δαμανάκη είναι η καταλληλότερη για τη θέση προέδρου της «δημοκρατίας» τους, καθότι είναι η πιο αυθεντική εκφραστής της διαβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου», που κυβερνάει από το 1974 καταστρέφοντας και ξεπουλώντας την Χώρα!

(ΥΓ): Η αρθρογράφος της Le Monde, ασχολείται και με το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, επισημαίνοντας από τη μια ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε αντίθεση με τους στόχους που τέθηκαν από τους πιστωτές στην Ελλάδα» και από την άλλη ότι «στις Βρυξέλλες δεν υπάρχει πανικός σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ». 

Προφανώς, γιατί ξέρουν πολύ καλά (κι από πρώτο χέρι…) ότι έχει αναλάβει δεσμεύσεις στους διεθνείς τοκογλύφους να μην εφαρμόσει το πρόγραμμά του…

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------