Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ

Είναι απίστευτη η υποκρισία της ελληνικής πολιτείας και της ελληνικής κοινωνίας και μάλλον φτάνει η ώρα που θα πληρωθεί ακριβά.

Θέλει κότσια για να τα βάλεις με την εξουσία που σε οδήγησε στη χρεοκοπία, την ανεργία και τον εξευτελισμό.
 
Ένας στους πέντε Πακιστανούς που κάνουν μεταγγίσεις, έχει προσβληθεί από ηπατίτιδα ή και από τον ιό HIV, εξαιτίας της ελλιπούς επίβλεψης των τραπεζών αίματος, δήλωσε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος της χώρας.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), 13.000.000 εκατομμύρια Πακιστανοί πάσχουν από ηπατίτιδα B ή C και αρκετοί έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV ή έχουν AIDS.

Η πακιστανική κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να ελέγξει τα εκατομμύρια των Πακιστανών που έχουν κάνει μετάγγιση αίματος, γιατί το πρόβλημα είναι πολύ διαδεδομένο, είπε ο Άκραμ.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS , στην δημοσιότητα δόθηκαν σοκαριστικά στοιχεία για τη ΜΑΥΡΗ ήπειρο! Το ένα τέταρτο των μολύνσεων από τον ιό HIV στη Νότια Αφρική αφορά έφηβες και νεαρές γυναίκες 15-24 ετών, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας Σίριλ Ραμαφόζα στην ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στη χώρα, επισήμως!!! υπάρχουν 6.400.000 εκατομμύρια οροθετικοί, σημείωσε ο Ραμαφόζα, ενώ καταγράφονται «περίπου 400.000 νέες μολύνσεις κάθε χρόνο».
 
«Το ένα τέταρτο των νέων μολύνσεων αφορά νέες γυναίκες από 15 ως 24 ετών», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής, κάτι που σημαίνει ότι περισσότερες από 2.700 Νοτιοαφρικανές μολύνονται κάθε ημέρα.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------