Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καλή λευτεριά το 2015 και καλά μυαλά

Να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι πολιτικοί και τα τσιράκια τους που πρόδωσαν την πατρίδα μας και βεβήλωσαν τα όνειρα και το μέλλον των παιδιών μας.



Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην "Ελευθεροτυπία"

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν μήνυση εναντίον της εργοδοσίας αφού δεν κατεβλήθη το δώρο Χριστουγέννων κάτι που σημαίνει ότι κινείται αυτομάτως η διαδικασία αυτόφωρου.

Αντιθέτως η εργοδοσία θυροκόλλησε χαρτί στο κτήριο της Μίνωος, με το οποίο ανακοινώνει ότι θέτει τους εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα.

Ζητούν από την ΕΣΗΕΑ την ποινική δίωξη των υπαιτίων.


Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας τριμερής διαδικασία με την συμμετοχή αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, της προέδρου της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρίας Αντωνιάδου και των εκπροσώπων των εργαζομένων, σχετικά με τα εργασιακά προβλήματα στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».

Η πλευρά της εργοδοσίας, αν και προσκλήθηκε, δεν παρέστη, καθιστώντας με την στάση της πασιφανές ότι, αφενός αδιαφορεί για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, αφετέρου δεν έχει εκπονήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο βιώσιμης επανεκκίνησης της εφημερίδας. Επιπλέον, επιμένει στην πολιτική των εκδικητικών απολύσεων των συναδέλφων.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους συναδέλφους να διεκδικήσουν μαχητικά και ανυποχώρητα τα δικαιώματά τους, απευθυνόμενοι στην δικαιοσύνη, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και ζητώντας την ποινική δίωξη των υπαιτίων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εικόνα διάλυσης, χάους, και ναρκωτικών παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεν θα αφήσουν τίποτα χωρίς να το καταστρέψουν 
τα ανθελληνικά λαθρολάγνα σκουλήκια.

Στο ίδιο έργο θεατές για δέκατη φορά από τον Μάρτιο του 2014 βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αργιών των Χριστουγέννων καθηγητές, ερευνητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όταν γνωστοί/άγνωστοι παραβίασαν 40 γραφεία, κλέβοντας κυρίως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σύμφωνα με πηγές και ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρουν ειδησιογραφικά πόρταλ, εξαιτίας της ελλιπούς φύλαξης, τα κρούσματα κλοπών στο συγκεκριμένο τμήμα αλλά και σε άλλα είναι συχνό φαινόμενο.

Είναι ενδεικτικό ότι από τον Μάρτιο του 2014 το τμήμα έχει υποστεί διαρρήξεις και βανδαλισμούς 10 φορές, με απώλειες εξοπλισμού της τάξης των 180.000 ευρώ, χωρίς να έχει υπολογιστεί το κόστος αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών.

 Ο κ. Σταυρακάκης σημειώνει στην εφημερίδα πως εάν υπήρχε μόνιμη φύλαξη, θα είχαν αποτραπεί οι κλοπές και τα χρήματα για τη μισθοδοσία των πρόσθετων εργαζομένων που θα απαιτούνταν θα ήταν λιγότερα από το κόστος του κλεμμένου εξοπλισμού και των φθορών.

 Επισημαίνει ότι οι κλοπές από τα γραφεία και τα εργαστήρια του τμήματος δεν είναι τα μοναδικά φαινόμενα που «πληγώνουν» το τμήμα. Περιμετρικά, τονίζει ο κ. Σταυρακάκης, γίνεται συχνά χρήση και εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, χωρίς κανείς να μπορεί να επέμβει.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε, δολοφονώντας ακόμα και τους αγέννητους.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε, πρώτα απ όλα θα έρθει αγκαζέ με το δικαστή. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα είναι αλήθεια, αλλά μια θλιβερή καρικατούρα της.

H ώρα της αλήθειας θα έρθει αγκαζέ με την παραδειγματική τιμωρία.

Μ' αυτή την τιμωρία με την οποία οι Έλληνες, ήξεραν να ανταμείβουν τους Εφιάλτες του Έθνους.

Θα είναι η ώρα που ένα επικίνδυνο ανθελληνικό θρασίμι , θα παραδώσει τα κλειδιά της θωρακισμένης BMW, και θα κλειστή για πάντα στην φυλακή προσφορά ενός λαού στον εξουσιοπαράφρονα που ταπείνωσε τη ζωή και την αξιοπρέπειά του δολοφονώντας ακόμα και τους αγέννητους.

Διαβάστε για να καταλάβετε πόσο προδότες είναι.
Η «ομάδα Κατράκη» καθηγητές του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, είχε ως έργο την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον ελλαδικό χώρο, ειδικών μεταλλευμάτων, όπως το όσμιο ...
60.000 δολάρια το γραμμάριο. Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια (δες κάτι συμπτώσεις) και τελειώνει στη ... Λήμνο, η περιοχή που οι Τούρκοι (δηλαδή οι Εβραίοι που την διοικούν) "διεκδικούν" …

Αλλά και τα ρουμπίνια που υπάρχουν στο λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη (την ήθελαν οι Εβραίοι για Πάρκο Ολοκαυτώματος…) και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής (αυτά τα θέλει το ΝΑΤΟ για ... αποθήκες...) διεκδικούνται … Μετά από όλα αυτά, διαβάστε και τα παρακάτω …

Το πιο ακριβό οικόπεδο … η Μακεδονία

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!! Εμείς ερωτάμε … Ποιος του έδωσε την άδεια;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται μόνον για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 τα μηδενικά είναι σωστά και είναι: 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!!

Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν δηλαδή, $ 96.000.000.000. Διαβάστε το δυνατά 96 δισεκ. δολάρια !!


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

-από αύριο- θα ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε!


να τιμήσουμε την μνήμη αυτών που άδικα χάσαμε

Χρωστάμε ΠΟΛΛΑ στους νεκρούς μας, σ`αυτούς που δολοφονήθηκαν και οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία , ευαίσθητοι πολίτες που ΔΕΝ άντεξαν την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό τους. 

Στους χιλιάδες νεκρούς Έλληνες, στο αίμα που άδικα χύθηκε, χρωστάμε στην μνήμη τους να τιμωρήσουμε τους εκτελεστές τους. Τους αίτιους αξίζει η εσχάτη των ποινών και η παραδειγματική τιμωρία τους, με το βρώμικο αίμα τους θα γράψουμε μια φράση: "ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ". 

 Δεν υπάρχει πια οίκτος και ανοχή στις εκκλήσεις για λύπηση, όταν οι δικοί μας αγνοί πολίτες σφάδαζαν εκλιπαρώντας για μια δουλίτσα, για να μπορούν να πάρουν μια φρατζόλα ψωμί να ζήσουν, λίγο γάλα για τα παιδιά τους, να πληρώσουν ρεύμα και νερό, τα άθλια καθάρματα έκλειναν τα βρωμερά αυτιά τους και τους έδειχναν την ... κρεμάλα. Πως να λυπηθείς αυτά τα τέρατα τώρα που καλούνται να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους;...

Πως μπορείς να συγχωρέσεις τους αίτιους των χιλιάδων θανάτων γερόντων που οδηγήθηκαν στον θάνατο απο πείνα, κακουχίες , αρρώστιες; Συγχωρούνται αυτοί που οδήγησαν τα παιδιά μας στα πονεμένα μονοπάτια της ξενιτιάς σκορπώντας θλίψη και οδύνη στους δικούς τους; 

Σ`αυτούς που διέλυσαν αγαπημένες οικογένειες; που ξεπούλησαν μέχρι και τα οικογενειακά τους κειμήλια, τα χρυσαφικά τους για ενα πιάτο φαϊ , που πούλησαν τα σπίτια τους στο 1/3 αξίας τους που τόχτισαν με αίμα & ιδρώτα και αναγκάστηκαν σε .. άτακτη φυγή για να ζήσουν σε χώρες όπου γης; το χρωστάμε σ`αυτούς που βρίσκονται στις φυλακές για δάνεια του αέρα που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν αφού τα είχαν χρυσοπληρώσει, είτε στις εφορίες είτε στις τράπεζες. 

Για αυτά και χιλιάδες άλλα, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ την εγκληματική συμμορία ΠΑΣΟΚ - Ν,Δ. και μετά ραντεβού στα νεκροταφεία , με ένα κεράκι να τιμήσουμε την μνήμη αυτών που άδικα χάσαμε και τους κλαίμε μέρα νύχτα.
ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ

Θα πέσει ο ουρανός να μας καταπλακώσει...



Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο «κράτος εν κράτη» στην Ελλάδα είναι τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια. Από την δεκαετία του ενενήντα έχουν πάρει κυριολεκτικά πραξικοπηματικά την εξουσία και από τότε την ασκούν δικτατορικά για να στήσουν ένα διεφθαρμένο, προδοτικό, πολιτικό σύστημα. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου τα μεγαλοκάναλα λειτουργούν παράνομα, χωρίς κανόνες και νόμιμες άδειες, με τον νόμο του ισχυρού...
με τον νόμο της αποκλειστικότητας στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, φυσικά υπέρ των συμφερόντων αυτού του συστήματος. Τώρα έχουν εξαπολυθεί για να μας πείσουν, δηλαδή να μας επιβάλλουν την άποψη ότι οι προσεχείς εκλογές θα είναι η ταφόπετρα αυτής της χώρας.
Κατά τα άλλα υποτίθεται πως η ύψιστη λειτουργία μιας δημοκρατίας είναι η λαϊκή ψηφοφορία.
Σύμφωνα με τα μηνύματα και τις θεωρίες τους που θέλουν να τις επιβάλλουν στο μυαλό των πολιτών αυτής στη δύσμοιρης χώρας, αν πάμε σε εκλογές, η αποκάλυψη της Βίβλου θα ωχριά μπροστά σε αυτά που θα συμβούν.
Θα πέσει ο ουρανός να μας καταπλακώσει...
Θα γίνουν σεισμοί, καταποντισμοί...
Θα έχουμε μεγάλα τσουνάμια, πυρκαγιές...
Θα καίνε όλη την χώρα...
Φονικές επιδημίες θα εξολοθρεύουν τον λαό, ενώ όσοι απομείνουν θα παρακαλάνε να πεθάνουν γιατί η ζωή θα έχει καταντήσει ένα οδυνηρό μαρτύριο...
Ακόμα και. ο εμφύλιος της Συρίας, θα φαντάζει παράδεισος!

Όλα αυτά μας φέρνουν στην μνήμη το μιντιακό «όργιο» που είχε γίνει τις παραμονές του δημοψηφίσματος στην Κύπρο, το 2004, για εκείνο το περίφημο κυπριοκτόνο σχέδιο Ανάν, που είχε σχεδιάσει η Νέα Τάξη για να επιφέρει το μεγάλο χτύπημα στον ελληνισμό της Κύπρου.
 
Και τότε προφήτευαν τον κατακλυσμό πάνω από την νήσο.
Και τότε έλεγαν πως αν δεν ψηφιστεί το σχέδιο Ανάν, θα γίνουν σεισμοί και καταποντισμοί.
Πως το ελληνοκυπριακό τμήμα του νησιού θα πληρώσει πολύ ακριβά την απερισκεψία του να μην εγκρίνει το κυπριοκτόνο σχέδιο.
Και τότε φώναζαν πως αν δεν εγκριθεί το σχέδιο Ανάν, οι Κύπριοι θα πεινάσουν και θα μετανιώσουν πικρά για την απρονοησία τους.
Δυστυχώς για όλους αυτούς, οι Κύπριοι δεν πείνασαν αλλά μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το μεγάλο λάθος τους ήταν ότι μετά από λίγα χρόνια ακολούθησαν το προδοτικό παράδειγμα της Ελλάδας και υιοθέτησαν το ευρώ, δηλαδή την οικονομική τους καταδίκη σε μια χώρα που ήταν η Ελβετία της Μεσογείου και η ευημερία τη, ήταν παράδειγμα και για άλλες χώρες της Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Τώρα προσπαθούν να εξοντώσουν κάθε φωνή αντίστασης στην μνηνμονιακή λαίλαπα. Η καθημερινή παρέλαση από τις οθόνες τους όλων αυτών που βούλιαξαν την χώρα, με το χαμόγελο των «σωτήρων» μας, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην δυστυχία του ελληνικού λαού.
Όλοι αυτοί τρέμουν την αποτυχία τους στις προσεχείς εκλογές, για τις όποιες ποινικές ευθύνες προκύψουν για την μεγάλη τους προδοσία. 
Γι' αυτό και συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με την καταστροφολογία τους, που στην ουσία είναι η τελευταία προσπάθεια να αποφύγουν την τιμωρία τους αποφεύγοντας την εκλογική αναμέτρηση.

Αυτός είναι ο ρόλος των μεγάλοκάναλων, των συστημηκών ΜΜΕ. Όμως εκείνο που δεν πρόβλεψαν και λειτουργεί κατασταλτικά εναντίον τους, είναι η ανάπτυξη της ενημέρωσης μέσα από το διαδίχτυο.
 
Αυτό λειτουργεί πλέον σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτο για όλους αυτούς, καθώς η τεράστια διαπλάτυνση του προκάλεσε την αδυναμία πλήρους έλεγχου του.
 
Η ενημέρωση πλέον μπορεί να έχει πολλές «πόρτες» και όχι μόνο την δικτατορία των μεγάλοκάναλων.

Κλείστε τους την «πόρτα» και καταδικάστε τους και αυτούς, και τους μεγαλόσχημους «σωτήρες» που ξεπούλησαν την εθνική μας κυριαρχία.

Πηγή NikosXeiladakis


Ανοιξε η εφαρμογή του «Ατλας»

Ανοιξε η εφαρμογή του «Ατλας» που δίνει… τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ενσημά τους από το 1994 και μετά online.

To μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα  «www.atlas.gov.gr» είναι να συμπληρώσει στα ειδικά πεδία το ΑΜΚΑ του και τους κωδικούς του taxisnet
Στο πληροφοριακό σύστημα «Άτλας» αναμένεται να ενσωματωθεί σταδιακά ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης της χώρας.

Στην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ.

 Συνολικά έχουν ενσωματωθεί 2,8 δισεκατομμύρια ημέρες ασφάλισης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί η πληροφορία από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΝΑΤ, καθώς και το διάστημα 1994-1997 για τον ΟΓΑ.

Μεταφερθείτε στην εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΆΜΕ

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΗ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΆΜΕ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «105,5 στο κόκκινο» μαζί με το βιβλιοπωλείο Ιανός οργανώνουν τις μέρες αυτές μια σειρά εκδηλώσεων στο βιβλιοπωλείο Ιανός στη Σταδίου με γνωστούς καλλιτέχνες και δημιουργούς για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Το συγκεκριμένο ραδιόφωνο αυτοπροβάλλεται σαν ένα αριστερό (ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ) εναλλακτικό Μ.Μ.Ε., ανοιχτό στις αγωνίες και τους αγώνες των εργαζομένων και της κοινωνίας. Το σύνθημα του είναι ότι είναι «το ραδιόφωνο που ακούει».

Ο ρ/σ «105,5 στο κόκκινο» έχει ακούσει πολλές φορές για τα προβλήματα και τους αγώνες στον χώρο του βιβλίου και βέβαια έδωσε και την δυνατότητα να ακουστούν και από την συχνότητα του σταθμού. «Άκουσε» βέβαια και για το τι συνέβη στο βιβλιοπωλείο Ιανός. «Άκουσε» για τα scanners («μηχανάκια της αναξιοπρέπειας» είχαν ονομαστεί) που προωθούσαν την επιτήρηση, την εντατικοποίηση και τον κανιβαλισμό μεταξύ των εργαζομένων.

«Άκουσε» για τα κείμενα που διακινούσαν τα στελέχη της εταιρείας παίρνοντας υπογραφές των εργαζόμενων ενάντια στο σωματείο, τους αγώνες, την συνδικαλιστική δράση και υπέρ της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας (γεγονός που συνέβη και σε Θεσσαλονίκη και σε Αθήνα). 

«Άκουσε» για τις απολύσεις και τις «παραιτήσεις» εργαζόμενων που δεν υπέγραψαν αυτό το κείμενο. Το ίδιο το κόμμα που ανήκει ο ρ/σ κατέθεσε στις 24/7/2014 ερώτηση στην βουλή για αυτά τα θέματα.



Τι δουλειά έχει λοιπόν το ραδιόφωνο που «άκουσε» όλα αυτά στον Ιανό; Τους φώτισε το πνεύμα των Χριστουγέννων και αποφάσισαν ότι μέρες που είναι η φιλανθρωπία (πριν μας πούνε διάφοροι και διάφορες ότι είναι αλληλεγγύη ας διαβάσουν το κείμενο του Ιανού για τις εκδηλώσεις) έχει μεγαλύτερη αξία από την διάλυση των εργατικών δικαιωμάτων;


 Έφυγαν τα scanners, γύρισαν οι απολυμένοι στην δουλειά, καταργήθηκαν τα voucher και οι ελαστικές μορφές απασχόλησης, έστω το εξαήμερο; Άλλαξε κάτι τελικά που μήπως εμείς δεν το μάθαμε;

Και σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω έχει προγραμματιστεί και εκδήλωση για την Κυριακή 28 Δεκέμβρη. Ναι, για την Κυριακή που η κυβέρνηση επέβαλε με τροπολογία την τελευταία στιγμή να ανοίξουν τα μαγαζιά εξυπηρετώντας τα σχέδια πολυεθνικών και μεγάλων ομίλων της αγοράς, όπως είναι και ο Ιανός στον χώρο του βιβλίου.


 Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον. Τελικά τα «εναλλακτικά» σχέδια –ακόμη και στις ραδιοφωνικές συχνότητες– που φιλοδοξούν να παίξουν τις δικές τους μελωδίες στην αγορά, αναγκάζονται ή «αναγκάζονται» να αφήσουν τα νταούλια, τους ζουρνάδες και τις λύρες στα χέρια των έμπειρων οργανοπαιχτών της αγοράς και απλώς να ακολουθούν τους ρυθμούς που αυτή επιβάλλει.

...και εμείς το αισθανόμαστε ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ .

 Λίγες ώρες πριν την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία της Δευτέρας για την προεδρική εκλογή, ο κ. Σαμαράς, σε αποσπάσματα της συνέντευξης που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.

Προσέξτε το ύφος και πως κουνά τα χέρια του.-



Όλα αυτά που πληρώνουμε είναι αποτέλεσμα του αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και ρεβανσισμού που επικράτησε μεταπολιτευτικά στην δύσμοιρη αυτή χώρα όπως την κατάντησαν αυτοί οι ξιπασμένη "δημοκράτες" της διεφθαρμένης γενιάς του Πολυτεχνείου που αφού πρώτα τα έφαγαν όλα μεταξύ τους στο όνομα της δημοκρατίας τους, μετά μας οδήγησαν, στην καταστροφή και τον όλεθρο που ζούμε σήμερα...

Η Επιστήμη σηκώνει πόδια και χέρια μπροστά στο απόλυτο μεγαλείο της δημοσιογραφικής, πολιτικής και συνδικαληστικής Σχιζοφρένειας που επικρατή καταστρέφοντας την χώρα.

Οι ανεπάγγελτοι τους Περισσού κατέστρεψαν την Ελληνική εργατική τάξη

Οι ανεπάγγελτοι τους Περισσού κατέστρεψαν την Ελληνική εργατική τάξη.
Συνεχίζουν να καταστρέφουν και την Ελληνική τυπογραφία.

ΚΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΡΟΥΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Τζίμης Πανούσης: 

Λάκης Λαζόπουλος: "Στην Ελλάδα τα γεγονότα στήνονται"

Λάκης Λαζόπουλος: "Ξέρετε κανέναν δολοφόνο σαν τον Ρουπακιά να περιμένει να τον συλλάβουν";



 Επειδή οι εκλογές που έρχονται είναι «ζόρικες», πολλά άπλυτα θα βγούνε στη φόρα.
Η Αχίλλειος πτέρνα, όλων των αριστερών: ότι τα λένε πολύ ωραία, αλλά σπανίως συμβαδίζουν τα λόγια με τα έργα τους! 

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Νέο φριχτό ρατσιστικό έγκλημα. ΣΟΚ σε όλη την χώρα

Πρωτοφανές περιστατικό φυλετικού και θρησκευτικού μίσους εναντίον Ελληνίδας μάνας έγινε στα Πατήσια όπου αλλοδαποί ασιατικής προελεύσεως (άγνωστο εάν πρόκειται για Αφγανούς ή Πακιστανούς) μαχαίρωσαν επανειλημμένα έγκυο κοπέλα λίγα μέτρα από το σπίτι της! επειδή φορούσε σταυρό.
Οι αλλοδαποί εγκληματίες δολοφόνοι είχαν βάλει στο μάτι την αλυσίδα με τον σταυρό στο λαιμό της και της επιτέθηκαν λίγα μέτρα από το σπίτι της

Οι δράστες κρατούσαν μεγάλα μαχαίρια.
Όταν οι γυναίκες προσπάθησαν να αντιδράσουν ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να καρφώσει το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της μιας εγκύου, φέροντας της τρεις μαχαιριές!

Ο Ελληνικός λαός στο έλεος των κακοποιών.
Η 26χρονη κοπέλα μητέρα ακόμα πέντε παιδιών που δέχθηκε τις μαχαιριές είναι έγκυος. 
Τα τραύματα από το μαχαίρι απειλούσαν δυο ζωές.

Οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν τον σταυρό από το λαιμό της και 160 ευρώ που είχε και έφυγαν τρέχοντας. Η φίλη της πανικόβλητη βλέποντας την έγκυο μέσα στα αίματα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ευτυχώς οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές επενέβησαν αμέσως, ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε δύο θύματα μαζί, και δεν είχαμε επανάληψη της τραγωδίας της δολοφονίας του άτυχου Μ. Καντάρη που τον σφάξαν έξω από το σπίτι του λαθρομετανάστες.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που καταδεικνύει την αγριότητα, και το φανατικό μίσος όλων αυτών  που καταφθάνουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας.

Είναι πρωτοφανές να μαχαιρωθεί έγκυος κοπέλα τόσο αδίστακτα, αυτές είναι πρακτικές που εφαρμόζονται στις οροσειρές του Αφγανιστάν και του Δυτικού Πακιστάν, όπου πρόσφατα δεκάδες παιδιά δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ (πολλά τα έκαψαν ζωντανά" σε σχολείο στο οποίο εισέβαλαν μουσουλμάνοι ισλαμιστές.

Δυστυχώς πολλούς από αυτούς τους έχουμε μαζέψει και εδώ, με κίνδυνο για όλους και για τα παιδιά μας. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο σταυρός, εξόργισε τους αλλοδαπούς ληστές.

Στην Ελλάδα ουδείς μιλά για «ρατσιστικά εγκλήματα» κατά των Ελλήνων.
Στην Γαλλία ακόμα και στο Παρίσι κυκλοφορεί ήδη ο στρατός με όπλα στα χέρια λόγω του ρατσιστικού μίσους που τρέφουν οι ισλαμιστές  εναντίον των Χριστιανών!

Τι είναι επιτέλους οι εφημερίδες;

Τι είναι επιτέλους οι εφημερίδες; Χαρτί για να τυλίγουν ψάρια όπως τα παλιά χρόνια 
Η πολυθρύλητη, Ανεξαρτησία του Τύπου, αποτελεί ανέκδοτο κακόγουστο. 

Η διαφθοροδιαπλοκή των ΜΜΕ - με πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, εκδότες, κόμματα και πολιτικούς,  εκτροχίασε την αποστολή του Τύπου.

Τα περισσότερα έντυπα είναι: κομματικά - οπαδικά. 
Λιγοστοί οι αξιόλογοι Αρθρογράφοι - Σχολιογράφοι- Αναλυτές. 
Πολλοί οι εκτελούντες ....."παραγγελιές" και εκβιασμούς.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Αξίζει η Ελλάδα να σωθεί;

Το πιο τραγικό είναι πως μας κατάντησαν 
να ελπίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ για κάθαρση!!
 Η παρακμή και η ξεφτίλα τελικά δεν έχουν όρια.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κινητοποίησε τις μάζες για την υπεράσπιση ενός κοινού εγκληματία;

Μήπως προσπαθεί έτσι να δώσει άλλοθι στους γνωστούς μπαχαλάκηδες; 

Ας πάψουν κάποιοι, να καιροσκοπούν στην απεγνωσμένη προσπάθεια κάποιου να κάνει τον επαναστάτη. 

Γιατί ο επιλεκτικός επαναστάτης, είναι επαναστάτης για γέλια και όσοι καιροσκοπούν σε αυτόν είναι γελοίοι.

Προσπάθησα να καταλάβω τον Νίκο Ρωμανό. 
Αφουγκράστηκα τις εκδοχές περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κάθε ημιμαθής πιπιλίζει σαν ασφαλές αριστερό ιδεολογικό γλειφιτζούρι. 
Εν τέλει, όχι μόνο δεν έβγαλα άκρη, αλλά προβληματίστηκα ακόμα περισσότερο. 

Δεν στέρησε ποτέ κανείς από τον Νίκο Ρωμανό το δικαίωμα στην μόρφωση.
Η εγκληματική του συμπεριφορά του στέρησε την ελευθερία του. Οδήγησε στον εγκλεισμό του και ως συνέπεια, σύμφωνα με τον σωφρονιστικό κώδικα, δεν δικαιούται εκπαιδευτική άδεια.

 Άλλωστε, τι νόημα έχουν οι περιορισμοί που επιβάλλονται σε έναν εγκληματία κρατούμενο, εάν αυτός μπορεί να γυρίζει τη μισή μέρα ελεύθερα στα αμφιθέατρα της Σχολής του.

Η υγεία του Ρωμανού αδιαμφισβήτητα είναι το σημαντικότερο δικαίωμα του κάθε κρατουμένου που πρέπει να διασφαλιστεί. Μόνος του ο ίδιος Ρωμανός πρέπει να την προστατεύσει.

Επίσης, πρέπει η Πολιτεία να προβλέψει τη διαδικασία διασφάλισης του συνταγματικά κατοχυρωμένου για όλους δικαίωμα στη μόρφωση και για περιπτώσεις κρατουμένων. Δεν γίνεται κάθε φορά, ληστές τραπεζών, εγκληματίες του κοινού Ποινικού Κώδικα να ζητούν να περιφέρονται με βραχιολάκια στις σχολές που θέλουν να σπουδάσουν.

Ο Νομοθέτης πρέπει να δημιουργήσει το θεσμικό εκείνο πλαίσιο, μέσα στο οποίο οι κρατούμενοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μόρφωση, χωρίς να αναιρείται η έννοια του σωφρονισμού και της ασφαλούς κράτησης και στην προκειμένη περίπτωση, χωρίς να κινδυνεύει η κοινωνία από τη διάπραξη νέων εγκληματικών πράξεων.

Πέρα από τα παραπάνω όμως, εγείρεται ένα ερώτημα: 
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αναγάγει σε πολιτικό ζήτημα την υπόθεση ενός καταδικασμένου ποινικού κρατουμένου, ο οποίος κάνει απεργία πείνας, ;
Λες και ο κρατούμενος Ρωμανός δεν είναι στη φυλακή για ένοπλη ληστεία.


Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου η δίκη του Β. Μπακατσέλου

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στις 12 μ., αναμένεται να δικαστεί ο επιχειρηματίας Βασίλειος Μπακατσέλος, γιος του γνωστού εκδότη και βιομήχανου Αλέξανδρου Μπακατσέλου, ο οποίος συνελήφθη την  Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη και διώκεται ποινικά, επειδή δεν έχει καταβάλει ακόμη το δώρο των Χριστουγέννων στους 125 απλήρωτους εργαζόμενους του εκδοτικού συγκροτήματος του «Αγγελιοφόρου».



Το MEGA πρέπει να πληρώσει δόση 5,8 εκατ. ευρώ

Το ζήτημα των χρημάτων παραμένει στο Mega. Ως τις 28 Δεκεμβρίου, ο τηλεοπτικός σταθμός καλείται να πληρώσει τη δόση των 5.880.000 ευρώ για το ομολογιακό δάνειο των 98 εκατ. ευρώ που έχει λάβει. Είναι η προτελευταία μικρή δόση, καθώς τον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο του 2015 θα πρέπει να καταβάλει περίπου άλλα 13.000.000 εκατ. ευρώ.



Έρχονται κι άλλες απολύσεις στο ΔΟΛ

Σκληρές περικοπές αναμένονται το επόμενο διάστημα στο ΔΟΛ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλές απολύσεις έχοντας ως στόχο την «οικονομική εξυγίανση». Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση διαφόρων τμημάτων του Οργανισμού και γι΄ αυτό λίγο πριν τελειώσει η χρονιά ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με το Χρήστο Μεμή, ο οποίος διεύθυνε το «Βήμα» στο οποίο ήταν επί χρόνια διευθυντής σύνταξης και στη συνέχεια ανέλαβε τα «Νέα» ολοκληρώνοντας την καριέρα του στον οργανισμό από τη θέση του γενικού διευθυντή του τομέα Μέσων Ενημέρωσης. 

Η δεύτερη παρέμβαση του Σ. Ψυχάρη αναμένεται να γίνει στο «Βήμα».

Να τα ξαναπούμε;;;;;;;;;;;;;

Μην ξεχνάτε ότι η δημοκρατία κινδυνεύει μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντα των δημοσιογράφων, των συνδικαληστών, των πολιτικών και των κάθε λογής αρπακτικών και μιζαδόρων.

Της… κακομοίρας γίνεται Τα αποτελέσματα των συνδικαληστικών τους αγώνων


Μας τάπαν !και άλλοι.....  
Άλλη μια κομμουνιστική ανακοίνωση γεμάτη μπουρδολογία χωρίς αποτέλεσμα και κομματική δόξα. Διαβάστε προσεκτικά πως παραπλανούν εξαπατούν και οδηγούν στην ανεργία και στην φτώχεια τον Ελληνικών λαό τα κομματόσκυλα της προόδου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν έχουν καταφέρει να ανατρέψουν ούτε ΕΝΑΝ αντεργατικό νόμο ούτε ΜΙΑ απόλυση. Οδηγούν συνειδητά τον Έλληνα εργαζόμενο στο αφανισμό και την λαϊκή Ελληνική οικογένεια στην δυστυχία.
 ------------

Θα επιβάλλουμε το δίκιο μας !

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας καταγγέλλει την συνειδητή επιλογή των διοικήσεων των δύο πρακτορείων «ΑΡΓΟΣ» και «ΕΥΡΩΠΗ», να αφήσουν ουσιαστικά χωρίς χρήματα τους εργαζομένους κατά την περίοδο των γιορτών.


Αυτό είναι το αποτέλεσμα της καθυστερημένης καταβολής των μισθών κατά 15 ημέρες έως και έναν μήνα. Η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων δεν τους αθωώνει στο ελάχιστο, αφού η μη καταβολή ή η καθυστέρησή του είναι ποινικό αδίκημα.

Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν καταθέσεις στις τράπεζες και η καθυστέρηση των δεδουλευμένων σημαίνει έλλειψη αγαθών για τις οικογένειές τους.

Φαίνεται ότι η στάση αναμονής και η ανοχή που δείχνουμε μέχρι τώρα, εκλαμβάνεται από τις διοικήσεις ως αδυναμία. Τους πληροφορούμε ότι μόνο τέτοια δεν είναι! Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν από την τσέπη τους τις επιχειρηματικές επιλογές των εργοδοτών, όπως η μετακίνηση τμημάτων στην "Ίριδα".


Δεν πρόκειται να ανεχθούμε να εργαζόμαστε απλήρωτοι! Θα αντιδράσουμε αγωνιστικά και θα επιβάλλουμε το αυτονόητο: Να αμειβόμαστε στην ώρα μας για την εργασία μας!

Καλούμε την εργοδοσία να πληρώσει άμεσα τους εργαζόμενους και να επαναφέρει τους κανονικούς ρυθμούς πληρωμών!

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για την ευκολία και την ασυλία από το Κράτος και τη δικαιοσύνη του, που απολαμβάνει μια εταιρεία να αφήνει τους εργαζόμενούς της απλήρωτους, να τους μειώνει παράνομα μισθούς και την ίδια στιγμή να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν χαράτσια και υπέρογκους φόρους. Αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει να ανατρέψουμε!

Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Θα επιβάλλουμε το δίκιο μας με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουμε!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 Άρτζι, μπούρτζι και λουλάς! συντρόφια...
 

Η ώρα της κρίσεως έφτασε, ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

Αντιδρούν οι δημοσιογράφοι όταν, 
ζητάνε να εφαρμοστή και στους δημοσιογράφους 
ότι εφαρμόζετε και στους άλλους εργαζομένους της χώρας όταν είναι άνεργοι. 
 
Αρκετοί δημοσιογράφοι πλέον, μεταξύ των οποίων και εκλεγμένοι εκπρόσωποι, δηλώνουν συνεχώς σε τηλεοπτικά κανάλια πως η ΕΣΗΕΑ πρέπει να σταματήσει, την ασφαλιστική κάλυψη σε όσους δημοσιογράφους είναι άνεργοι περισσότερα από τρία χρόνια! 
Όπως συμβαίνει δηλ. και με όλους τους άλλους εργαζομένους


Αντίστοιχη πρόταση συζητιόταν και τα προηγούμενα χρόνια και στον ΕΔΟΕΑΠ, να σταματήσει, δηλαδή, η ασφαλιστική κάλυψη όσων συντακτών δεν είχαν μισθολόγιο. 


ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΧΕΙ 10ΕΤΙΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
ααααΑΑΑΑ!!!!! και μην ξεχνάτε ότι η δημοκρατία κινδυνεύει μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντα των δημοσιογράφων, των συνδικαληστών, των πολιτικών και των κάθε λογής αρπακτικών και μιζαδόρων.

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια στην ΕΣΗΕΑ, άρχισε το ξεκαθάρισμα.

Όταν τους γλύφεται και στηνόσασταν στα τέσσερα στους πολιτικούς ήταν ωραία... 
τώρα που τελείωσε το κρατικό χρήμα θυμηθήκατε την επανάσταση.
 
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ 
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ 
ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟ 

Πως είναι δυνατόν άνθρωποι με στοιχειώδη λογική να παρασύρονται σε τόση ανοησία..σε τέτοιο λαϊκισμό σε τόση υποκρισία.!! πολύ μικρή είναι η διαφορά μεταξύ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ  ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ. 


Το μόνο αληθινό ήταν το γιουχάισμα του Ρουσόπουλού. Με ένα απλό ουυυυυ, αποκάλυψε στο Ελληνικό λαό την σαπίλα των δημοσιοκάφρων και τον ΜΜΕ.
Βάλτε δυνατά τα ηχεία για να καταλάβετε καλά τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.


 
Αν όλους αυτούς τους ξαναπροσλάβουν στην ΕΡΤ και τους ταΐζουν με το αίμα του Ελληνικού λαού πάλι υποστηρικτές τους θα είναι. Τώρα που ξεβολεύονται τους ήρθαν τα ζόρια.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σκ@τα στα μούτρα σας ρεμάλια και κομπάρσοι της Κοινωνίας μας

Μιλάμε για το απόλυτο χάος.
10.000.000 εκατομμύρια Έλληνες κρέμονται από τα...
αρχ....ια ανθελλήνων λαθρολάγνων πολιτικών, δημοσιογράφων και συνδικαληστών που θέλουν ντε και καλά να καταστρέψουν και να βυθίσουν ακόμα πιο βαθιά την ελληνική Κοινωνία στα σκ....α..εξοντώνοντας τον Ελληνικό λαό μπας και γλυτώσουν.

Κομπλεξικοί τύποι που όνειρό τους ήταν να τους ταΐζει ο Ελληνικός λαός, να μην δουλέψουν ποτέ στην ζωή τους, να πηδάνε γραμματείς και γκομενάκια στα γραφεία τους να βολεύουν τα κωλόπαιδα τους, να κάνουν ένα κράτος και μια Κοινωνία μπουρ....λο αρπάζοντας μίζες, ξεπουλώντας την χώρα .
και καταστρέφοντας την Ελληνική οικογένεια.

Σκ.@τα στα μούτρα σας ρεμάλια και κομπάρσοι της Κοινωνίας μας, που ο κάθε ένας ξεχωριστά στο χωριό του ή την πόλη του το παίζατε βλαχοάρχοντες, αφού οι περισσότεροι από εσάς προέρχεστε από τα λεγόμενα "μεγάλα τζάκια" που δεν έδωσαν ποτέ τίποτα στην Ελλάδα αλλά λεηλάτησαν και μαγάρισαν τα πάντα.

Θα σηκωθούν από τους τάφους τους όσοι Έλληνες έδωσαν την ζωή τους για αυτή την χώρα και θα σας κρεμάσουν για να ξεβρωμίση ο τόπος ρεμ@λια. 8.000 αυτοκτονίες και 2.500.000 άνεργοι τολμάτε να μιλάτε για δημοκρατία. Ποια δημοκρατία;;; την δημοκρατία της κονόμας και της τσέπης σας.

Είναι «αξιοθαύμαστο» φαινόμενο στην πολιτική αυτού του τόπου, το πόσο ένα καθεστώς που πούλησε την εθνική μας κυριαρχία να μάχεται με τέτοια λύσσα για να κρατήσει τις καρέκλες του, τρέμοντας για τις ποινικές ευθύνες που πολύ πιθανό έρχονται από μια εκλογική αναμέτρηση η οποία θα σημάνει και τον ιστορικό του καταποντισμό στο βάραθρο της ιστορίας.

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το μόνο για το οποίο δεν «καίγεται» ο πληθυσμός αυτής της χώρας, είναι το αν θα εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας, άλλωστε ο θεσμός αυτός αποδείχτηκε το δεκανίκι της σκλαβιάς της χώρας μας σε ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους. 

Τώρα πουλούν το παραμύθι της σταθερότητας, αυτοί που διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και την έφεραν στο χείλος της παράνοιας.
Πουλούν το παραμύθι της ηρεμίας της οικονομίας, αυτοί που λεηλάτησαν την ελληνική οικονομία, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις, έστειλαν όλη την αφρόκρεμα του νέου πληθυσμού της χώρας στο εξωτερικό.
Πουλούν το παραμύθι της ανάπτυξης, ενώ χρεωστάνε σε όλο τον ελληνικό λαό που του έκοψαν μισθούς και συντάξεις, που τον εξαπάτησαν καταργώντας όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα που είχε αποκτήσει στην σύγχρονη ιστορία του.
Πουλούν το παραμύθι της μείωσης της ανεργίας, την ίδια ώρα που οι άνεργοι Έλληνες επιστήμονες και όχι μόνο, βρίσκουν δουλειά σε άλλες χώρες, ενώ γεμίζουν την χώρα με όλο αυτό τον συρφετό της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης, αλλοιώνοντας τον ήδη καταπονημένο πληθυσμό

Τέλος, δεν τολμούν να πουλήσουν και το παραμύθι της υπεράσπισης των εθνικών θεμάτων, αυτοί που πρόδωσαν με τόσο κατάφωρο τρόπο την εθνική κυριαρχία, κουρέλιασαν το σύνταγμα παραβιάζοντας όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα των πολιτών αυτής της χώρας και άφησαν την ημισέληνο να παρελαύνει με ειρωνικό ύφος έξω από το Σούνιο.

Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και καλή λευτεριά Ελλάδα μας από τα σκουλήκια που τρώνε την σάρκα σου και τα παιδιά σου καταστρέφοντας ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Σύλληψη Μπακατσέλου, υπό διάλυση ο «Αγγελιοφόρος»


Συνελήφθη σήμερα, λίγο πριν από τις 2 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη ο επιχειρηματίας Βασίλειος Μπακατσέλος, γιος του γνωστού βιομήχανου και εκδότη Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, επειδή δεν κατέβαλε εμπροθέσμως, όπως ορίζει ο νόμος, το δώρο Χριστουγέννων του τρέχοντος έτους στους 125 απλήρωτους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου».

Τον κ. Μπακατσέλο συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου άνδρες του αστυνομικού τμήματος της πλατείας Δημοκρατίας, κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Παράλληλα, αναζητείται προς σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, και ο εκδότης Αλέξανδρος Κ. Μπακατσέλος, ο οποίος θεωρείται πως επίσης φέρει ποινική ευθύνη για τη μη καταβολή του δώρου εορτών.

Η εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του Βασίλειου Μπακατσέλου δόθηκε έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για λογαριασμό του συνόλου του προσωπικού της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, της ανώνυμης εταιρίας που εκδίδει τις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος», «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» και σειρά άλλων εντύπων.

Με προσωρινή διαταγή

Ο Βασίλειος Μπακατσέλος εμφανίζεται από τις 19 Δεκεμβρίου ως νόμιμος εκπρόσωπος της ΕΒΕ ΑΕ, καθώς έχει διοριστεί με προσωρινή διαταγή πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αυτής, έπειτα από την προσχηματική παραίτηση του πατέρα του, Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, δήθεν για λόγους υγείας, λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο Βασίλειος Μπακατσέλος παραδόθηκε στους αστυνομικούς την ώρα που αυτοί προσέρχονταν στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Δαναΐδων 4, στο Βαρδάρι, προκειμένου να εκτελέσουν την εισαγγελική εντολή. Συνοδευόταν δε από τον δικηγόρο Παντελή Χαλβατζάκη, νομικό σύμβουλο και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Κατά την ώρα της σύλληψης στην είσοδο των γραφείων του «Αγγελιοφόρου» είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι, εκτός από το δώρο των εορτών, δεν έχουν πληρωθεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των τελευταίων 5 μηνών.
 
 

Θέατρο του παραλόγου, όπου διαδραματίζεται η τραγωδία της Ελλάδος που τρώει τα παιδιά της

 168 "NAI" και 131 "ΠΑΡΩΝ" στην δεύτερη ψηφοφορία


Οι "ανεξάρτητοι" βουλευτές που άλλαξαν την ψήφο τους κατά τη δεύτερη ψηφοφορία για την Προεδρική Εκλογή είναι οι:

Παναγιώτης Μελάς - Ψήφισε "Ναι" στη δεύτερη ψηφοφορία ενώ στη πρώτη είχε ψηφίσει "Παρών"

Βασίλης Οικονόμου - Ψήφισε "Ναι" στη δεύτερη ψηφοφορία ενώ στη πρώτη είχε ψηφίσει "Παρών"

Μίκα Ιατρίδη - Ψήφισε "Ναι" στη δεύτερη ψηφοφορία ενώ στη πρώτη είχε ψηφίσει "Παρών"

Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος - Ψήφισε "Ναι" στη δεύτερη ψηφοφορία ενώ στη πρώτη απουσίαζε

Γιώργος Κασαπίδης - Ψήφισε "Ναι στη δεύτερη ψηφοφορία ενώ στη πρώτη απουσίαζε

Στάθης Μπούκουρας - Ψήφισε "Ναι" στη δεύτερη ψηφοφορία ενώ στη πρώτη απουσίαζε

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος - Ψήφισε "Ναι" στη δεύτερη ψηφοφορία ενώ στη πρώτη απουσίαζε

«Περήφανος» για την ψήφο του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας σήμερα στη Βουλή για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος Στάθης Μπούκουρας.


Στην Ελλάδα θα είχαν συλλάβει τον φωτογράφο

Να βρεθεί και να καταδικαστεί ο φωτογράφος που τράβηξε αυτή τη φώτο χωρίς την άδεια του κυρίου με το πιστόλι.

TΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;
Μια πλάκα ήταν και τέλειωσε.
Στα αρχεία τους ΚΑΙ η υπόθεση Χαϊκαλη.

Στο αρχείο τους τίθεται η υπόθεση των καταγγελιών του
Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του για
την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας,
σύμφωνα με το πόρισμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

















Τελικά επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, δεν υπάρχουν Έλληνες σε αυτή την χώρα.

Η Μεταπολίτευση στο όνομα της δημοκρατίας τους, ξεγυμνώνεται μπροστά στις μίζες και στον ανθελληνισμό ως άλλη εταίρα με τους ντόπιους νταβαντζήδες να εμπορεύονται την ψυχή της για μία καλύτερη τιμή σε οποιοδήποτε νόμισμα.

Το όλο πολιτικό, δημοσιογραφικό, συνδικαληστικό σύστημα μοιάζει, με έναν απέραντο θάλαμο βασανιστηρίων για τον Ελληνικό λαό ή στην καλύτερη περίπτωση, με ένα κολοσσιαίο πειραματικό εργαστήριο με απέραντες εκατόμβες νεκρών πειραματόζωων.

Ο μισθός και η σύνταξη δεν δύνανται να κατασχεθούν

Ο μισθός και η σύνταξη δεν δύνανται να κατασχεθούν ανεξάρτητα αν ο μισθωτός ή ο απόμαχος της εργασίας έχει συναινέσει να λαμβάνει η τράπεζα από τον λογαριασμό του τις μηνιαίες δόσεις για αποπληρωμή δανείου. Η συμφωνία αυτή δεν είναι επιτρεπτή και η εκχώρηση που έκανε ο εργαζόμενος προς την τράπεζα είναι αυτοδικαίως άκυρη.

Αυτό αποφάνθηκε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με μια έντονα φιλεργατική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία δικαίωσε εργαζόμενο στον δήμο της συμπρωτεύουσας.Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Αστικό Κώδικα, Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, νόμους 1453/1938 και 2322/1995), εξαιρούνται από την κατάσχεση ο μισθός και οι συντάξεις εκτός αν πρόκειται να ικανοποιηθεί απαίτηση για διατροφή, οπότε επιτρέπεται να γίνει μέχρι του μισού ποσού του μισθού ή της σύνταξης.

 Απαγορεύεται επίσης η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων, παρά το γεγονός ότι αυτό εξυπηρετεί σκοπούς δημοσίου συμφέροντος, καθώς είναι ανεφάρμοστος ο νόμος 3296/2004 που επιτρέπει τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου.

Και είναι ανεφάρμοστος καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με συνταγματικές επιταγές και την ΕΣΔΑ. Αυτό αποφάνθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας και δικαίωσε επιχειρηματία στον χώρο του κινηματογράφου και της φωτογραφίας, του οποίου το ΣΔΟΕ είχε δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαριασμούς -του ίδιου και της οικογένειάς του-, τις τραπεζικές θυρίδες και την κίνηση κάθε χρηματιστηριακού προϊόντος.

ο θρησκευτικός πόλεμος μεταφέρθηκε στην πολυπολιτισμική Ευρώπη;

Μήπως απλά είναι θέμα χρόνου;
Μετά τον αποκεφαλισμό του στρατιώτη στην Αγγλία και δεκάδων άλλων επιθέσεων

ένα ακόμη χτύπημα ισλαμιστών έγινε το Σάββατο στην Γαλλία, όταν ένας 20χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Τουρ, τραυματίζοντάς τους σοβαρά, προτού πέσει νεκρός από πυρά άλλων αστυνομικών. Ο άνδρας πριν την επίθεση έδωσε το στίγμα του, φωνάζοντας “Ο Θεός είναι μεγάλος.

Σε λίγες ώρες, έγινε η δεύτερη επίθεση, πάλι στην Γαλλία. Ένας άνδρας, τραυμάτισε έντεκα άτομα –τρεις εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, όταν έπεσε πάνω τους με το αυτοκίνητό του.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ντιζόν, στις 8 το βράδυ της Κυριακής, και ο οδηγός προτού πραγματοποιήσει την επίθεση φώναξε πως “Ο Θεός είναι μεγάλος” 

100 χρόνια είναι αρκετά;;;

«το μαύρο το έριξαν οι καταληψίες»
100 χρόνια μετά, οι συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ που συμμετείχαν στη φιέστα της περασμένης Κυριακής φρόντισαν να επιβεβαιώσουν πως το αγωνιστικό παρελθόν της έχει οριστικά ενταφιαστεί.
 
Φωτογραφιζόμενοι αγκαλιά με τον Αντώνη Σαμαρά και τα κυβερνητικά στελέχη πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο πως η ΕΣΗΕΑ ανήκει πλέον στην εκάστοτε κυβέρνηση και στο εκάστοτε μέγαρο Μαξίμου.
 
Καιρός να «θάψουμε το Πτώμα» 
 
 

Ωραίο κομματικό αριστεροδεξιό συνδικαλιστικό παιχνίδι για δυνατά νεύρα.

 Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ασφαλιστικός οργανισμός χιλιάδων δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων;

Να αποφασίσει η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ να μιλήσει καθαρά στα μέλη και να ξεκινήσουν με τις Ενώσεις πανελλαδικές κινητοποιήσεις για να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα.
 

Πραγματικά θα γελάσει το χειλάκι του κάθε πικραμένου με αφορμή τρεις πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, αλλά λόγω των πολιτικών γεγονότων δεν φαίνεται τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι να έδωσαν κάποια σημασία.

Η πρώτη πληροφορία που υπάρχει αναφέρεται στα χρήματα του ΕΔΟΕΑΠ και τα οποία όπως λέγεται δεν επαρκούν παρά μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Καλό; Άντε τώρα να πείσεις εμένα τον κακόπιστο ότι η ωραία Ελένη που κυκλοφορεί και κάνει συνέχεια επιθέσεις σε πολλούς δεν έχει τεράστιες ευθύνες για το κούρεμα των 100 και πλέον εκατομμυρίων που χάθηκαν.

Η δεύτερη πληροφορία κρύβεται στην δεύτερη παράγραφο της ανακοίνωσης του ΕΔΟΕΑΠ προς τις τέσσερις ενώσεις και η οποία λέει ξεκάθαρα: "Θα σας ενημερώσουμε για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, για τη γενικότερη κατάσταση στον Οργανισμό και ευελπιστούμε στη δημιουργική συνεισφορά σας προς την κατεύθυνση της λύσης των προβλημάτων αυτών"...

Αυτό αν αποδοθεί σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι η πανέξυπνη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ ζητά από τις τέσσερις Ενώσεις να βάλουν βαθιά το χέρι στα ταμεία τους για να δώσουν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα για να κάνει το Εξαπτέρυγο ο Καρούτζος τα κέφια του στον Οργανισμό.

Η τρίτη πληροφορία μιλά για μεγάλα χρηματικά ποσά που οφείλονται στον Οργανισμό από εργοδότες, τράπεζες, ομόλογα και δεν εισπράττονται εξαιτίας της ανικανότητας των μηχανισμών του ΕΔΟΕΑΠ.
 

H πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ βάζει πλάτη με την εκκωφαντική σιωπή της.

Οι απόλυτη εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζομένων με τις πλάτες των κομματικών συνδικαληστων.
 
Με το λοκ-άουτ μαϊμού της "Τρίτης Όψης", η "Ελευθεροτυπία" δεν είναι στα περίπτερα και οι συνάδελφοι στο δρόμο, χωρίς δώρο για τα Χριστούγεννα.

Ο ΔΟΛ έκλεισε μετά από 37 χρόνια και το γραφείο Β. Ελλάδος.

Στον "Πήγασο" οι δημοσιογράφοι με ενάμιση μισθό μέσα, κρατάνε μόνοι τους εκεί την ψαλίδα, με την απόφαση τους για απεργία.

Στον "Αγγελιοφόρο" της Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι αγωνιούν επίσης για την επόμενη μέρα.

Στα διαδικτυακά οι απολύσεις πέφτουν σαν την βροχή χρονιάρες μέρες.

Σε πολλές αθλητικές εφημερίδες οι συνάδελφοι δεν παίρνουν ούτε έναντι.


Έλληνα έχεις καταλάβει
τι σου ετοιμάζουν.
Σπέρνουν Αρρώστια, Ανεργία
 
φτώχεια, πόνος, μα και 
αγανάκτηση παντού.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------