Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η πιο μεγάλη ώρα του Ελληνικού λαού είναι στις 25/1/2015

Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν:Η Ελλάδα χρωστάει το μέχρι πρότινος επίπεδο ζωής της και πολλά από τα επιτεύγματά της ακριβώς στο ότι υπήρξαν εργασιακά δικαιώματα και κοινωνικό κράτος που μπορούσαν να διασφαλίζουν την απορρόφηση της βιομηχανικής αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Και αυτή η Ελλάδα εξαφανίζεται και ξεπουλιέται συστηματικά και εθνοκτόνα από τους αχυράνθρωπους της νέας άρχουσας τάξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Τελικά οι Έλληνες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και συνδικαληστές του "συνταγματικού" τόξου ανήκουν στους νοσταλγούς των σκοτεινών αιώνων.

Η Ελληνική άρχουσα τάξη έχει ξεπεράσει πλέον τον εκφυλισμό των βασιλικών οικογενειών Δολοφονούν τον Ελληνικό λαό ακόμα και τους αγέννητους ξεπουλώντας την πατρίδα στα παζάρια της ανατολής.

Οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι στο όνομα της "δημοκρατίας" τους, είναι πιο κυνικοί από την Μαρία Αντουανέτα και φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε τους εμφάνιση.  

Ο καθένας μας ξέρει, πλέον, τι συμβαίνει.

 
Καλή ψήφο Ελλάδα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------