Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ξανά ψηφίστε τους και Δοξάστε τους!

Τις εκλογές του 2009 τις κέρδισε ο ΓΑΠ, έβαλε στο τιμόνι του Τιτανικού τον Παπακωνσταντίνου, τον Απρίλιο 2010 μας έβαλαν στα μνημόνια και τα υπόλοιπα τα βιώνουμε από τότε καθημερινά στο πετσί μας.

Η ετήσια δημοσιονομική προσαρμογή δεν ήταν το 1,5% του ΑΕΠ, που πρότεινε το ΔΝΤ, αλλά κάπου στο 4-4,5%, οπότε με τις ευλογίες της τρόικας σκότωσαν την πραγματική οικονομία.

Ο Σαμαράς ως αντιπολίτευση δεν ήθελε ν' ακούσει για μνημόνια, ώσπου κέρδισε τις εκλογές του 2012, εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο να γίνει επιτέλους Πρωθυπουργός και στη συνέχεια ξεκίνησε να εφαρμόζει τα μνημόνια, μέρα με τη μέρα, ακολουθώντας την ίδια, βαθιά λαθεμένη ανθελληνική εθνοκτόνα πολιτική της τρόικας και των μνημονίων, για να ολοκληρώσει τη λεηλασία της χώρας απ' τη ντόπια και ξένη ολιγαρχία.

Αποτέλεσμα; Μετά από 4 χρόνια καταστροφικής πολιτικής το χρέος το 2013 δεν ήταν στο «αστρονομικό» 130% του ΑΕΠ, που θα ήταν ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΕΤΡΑ, ήταν στο «διαγαλαξιακό» 175%! Δοξάστε τους! κατέστρεψαν και τους; αγέννητους.

Πόσο απύθμενο μπορεί να είναι 
το θράσος και η υποκρισία τους; 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------