Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα

Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Aλεξης Τσιπρας. 

Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει: ”Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο”.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ελληνικής πολιτείας οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 2.500.000.

Αντιλαμβάνεται κανείς εάν μέρος αυτού του πληθυσμού αποφασίσει να φέρει στην Ελλάδα την 6 μελή ή και ακόμα 10μελή οικογένεια του ή όσους τελικά θέλει να "βαπτίσει" μέλη της οικογενείας του, ποια θα είναι η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας σε μερικά χρόνια.
2.500.000Χ6= 15.000.000 τουλάχιστον νέοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπρόσθετα η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ετοιμαστεί για πραγματικά πιο άγριες καταστάσεις καθώς και τα προβλήματά της ανεργίας και της εγκληματικότητας θα αυξηθούν αφού όλοι αυτοί προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και Θρησκείες και δεν πρόκειται ποτέ να προσαρμοστούν στην Ελληνική κοινωνία μας όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα.

Παίζει με τα περιστέρια τα Θεοφάνια όπως ο Καρατζαφέρης
 Έχεις καταλάβει Έλληνα τι σου ετοιμάζουν όλοι αυτοί στο όνομα του πολυπολιτισμού τους και της δημοκρατίας τους;;;

 Τελικά είμαστε ο μόνος λαός που την Κυριακή ψηφίζουμε το κόμμα πουν θα μας σώσει και την δευτέρα πάντα το μετανιώνουμε..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------