Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

"τιμωρήστε τους κλέφτες φωνάζει ο λαός" Τι θα κάνουν οι εισαγγελείς;

Έχουν μαζευτεί πολλά στην μνήμη των Ελλήνων πολιτών και μας γεμίζουν οργή κάθε μέρα.. Σκάνδαλα, αντισυνταγματικές πράξεις, συγκαλύψεις, ποινικά και αστικά αδικήματα, ξεπούλημα εθνικής κυριαρχία, αυτοκτονίες, ανεργία κ.α. 
Όλα αυτά θα μείνουν ατιμώρητα;

Η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει όσα καταγγέλθηκαν την προηγούμενη περίοδο.
Πως και γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο; Θα μείνει αναπάντητο, θα μείνει ατιμώρητο;
Η μετατροπή του cd σε flash stick απ' τον Παπακωνσταντίνου, η απόκρυψη απ' την λίστα των συγγενών του Θα μείνουν ατιμώρητα;

Η παραμονή των λιστών Λαγκάρντ κτλ στα συρτάρια θα μείνει ατιμώρητη;
Η συνεχής και αισχρή φοροκλοπή, το λαθρεμπόριο καυσίμων, η καταστροφή της χώρας, το ξεπούλημα των δημόσιων οργανισμών, της εθνικής περιουσίας, θα μείνουν ατιμώρητα;

Οι εμπνευστές και εκτελεστές των αντεθνικών διαταγμάτων που κουρέλιασαν το σύνταγμα θα μείνουν ατιμώρητοι; Είναι δυστυχώς μεγάλη η λίστα των όσων έγινα την μαύρη περίοδο των μαυρογιαλούρων του μνημονίου.

Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα δίνει την εντολή στους εισαγγελείς χωρίς να περιμένουν άλλες εντολές να κινηθούν αυτόνομα και ανεξάρτητα, όπως ορίζει και το σύνταγμα, έτσι ώστε οι "προδότες" και τα "λαμόγια" και οι "ανθέλληνες" να πάνε εκεί που τους αξίζει, ΦΥΛΑΚΗ και ακόμα παρα πέρα@.
Εμείς, οι πολίτες, περιμένουμε και αγρυπνούμε..


Το κολασμένο μέλλον που περιμένει τους Έλληνες πολίτες θα μπορούσε να απαλυνθεί με κάποιο τρόπο μέσα από την παραδειγματική τιμωρία των στυλοβατών του συστήματος του παρακράτους της μεταπολίτευσης. 

Συνταγματολόγοι όπως ο κ. Κασιμάτης και πολλοί άλλοι ήδη κάνουν λόγο για παραβίαση του Συντάγματος από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να δώσει ούτε μια ημέρα χάρη και δεν μπορεί να επιδείξει την όποια ανοχή από τη στιγμή που του έχουν εξαντληθεί οι αντοχές και έχει οδηγηθεί στην ανέχεια.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------