Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ

Τις απολαβές των βουλευτών έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά η Βουλή. Στην ιστοσελίδα της Βουλής έχει αναρτηθεί πίνακας, ο οποίος αναγράφει την ακαθάριστη βουλευτική αποζημίωση, το επίδομα οργάνωσης γραφείου, την ταχυδρομική ατέλεια και τα έξοδα κίνησης για το 2013.

Σύμφωνα με τον πίνακα, οι συνολικές αποδοχές των βουλευτών είναι από 7.644,79 έως 8.198,79 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται οι συμμετοχές σε επιτροπές της Βουλής +κλπ, κλπ, κλπ + τα τυχερά..

Συμπερασματικά οι μέσες μικτές αποδοχές ενός βουλευτή είναι υπερπενταπλάσιες των αντιστοίχων αποδοχών των στρατιωτικών και διπλάσιες από αυτές των δικαστικών λειτουργών. 

Παραπέρα οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών είναι σχεδόν τριπλάσιες από αυτές των Ελλήνων στρατιωτικών και διπλάσιες από αυτές των υπολοίπων κατηγοριών. 

Να μην ξεχνάμε το ότι, δικαστές και βολευτές έχουν αφορολόγητο το 25% των ακαθάριστων αποδοχών τους, σύμφωνα με απόφαση του Μισθοδικείου. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------