Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Το κόμμα που αγαπήσατε πάλι κοντά σας

Πολλά θα μας πουν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πως «τα ΑΤΜ δεν θα δίνουν λεφτά», πως «οι αγελάδες δεν θα κάνουν γάλα», πως θα μας βρουν οι χίλιοι-μύριοι σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί. Αλλά η θλιβερή γι' αυτούς πραγματικότητα είναι πως τα λεφτά τα έχει ήδη βγάλει η ανθελληνική ολιγαρχία στην Ελβετία, στο Λουξεμβούργο, στο Λιχτενστάιν, στα νησιά Μαν ή Καϊμάν ή σε οποιονδήποτε άλλο φορολογικό παράδεισο, όπως απέδειξαν περίτρανα η λίστα Λαγκάρντ και οι υπόλοιπες λίστες.

Και το μόνο bank run στην Ελληνική ιστορία έγινε επί δικής τους διακυβέρνησης, τότε που ο Προβόπουλος έφερνε νύχτα ρευστό με αεροπλάνα από τη Φρανκφούρτη και την Ιταλία.


Μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν, να τρομοκρατούν τον Ελληνικό πληθυσμό για να διασφαλίσουν τη δική τους επιβίωση με το δημόσιο κλεμμένο χρήμα, να διαχειρίζονται ανεξέλεγκτα «μυστικά» κονδύλια, και να διαπραγματεύονται ακριβά συμβόλαια με τα κατάλληλα «δωράκια».

Αλλά δεν θα μας πουν τίποτα για τις συνέπειες που είχε η δική τους προδοτική πολιτική των μνημονίων, που φαίνονται στον πίνακα και το διάγραμμα.

Πίσω απ' τη βουτιά της καμπύλης των απασχολουμένων κρύβονται χιλιάδες αυτοκτονίες, κρύβονται πάνω από 2.000.000 άνεργοι, κρύβονται δισεκατομμύρια θαλασσοδάνεια που καρπώθηκε η ολιγαρχία, κρύβεται η μεγάλη κομπίνα του PSI, με το οποίο διασφάλισαν στο διηνεκές τα λεφτά των ξένων τραπεζιτών χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία και κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------