Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Να γιατί οι ολιγάρχες των media και όλο το σύστημα πολεμούν την Χρυσή Αυγή

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι η είσοδος της χώρας και της κοινωνίας στην μετα-μεταπολιτευτική περίοδο, η οποία εγκαινιάστηκε με τη διάρρηξη του κοινωνικού συμβολαίου, το οποίο στη χώρα μας επενδύθηκε με το μανδύα των πελατειακών κομματικών σχέσεων, και τώρα αυτή η πορεία επιταχύνεται.

Από το πελατειακό κράτος απέμειναν πλέον μόνο οι πελατειακές σχέσεις της πολιτικής εξουσίας με τους φορείς του κεφαλαίου, ιδιαίτερα του χρηματιστικού, αλλά και του επικοινωνιακού (ΜΜΕ) (διαπλοκή), γι’ αυτό και αδυνατεί να επιβιώσει, πορευόμενο κατ’ ευθείαν πάνω στα βράχια.

Ελέγχους για την προέλευση της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων ΜΜΕ και προκήρυξη διαγωνισμού από μηδενική βάση για τις άδειες λειτουργίας των καναλιών, προβλέπει το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της καταπολέμησης της μεγάλης διαφθοράς και της διαπλοκής για να σπάσει το τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ πολιτικών κομμάτων – οικονομικής ολιγαρχίας/ιδιοκτητών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Τραπεζών.

Ευεξήγητο λοιπόν είναι γιατί στο όνομα της δημοκρατίας τους, πολεμούν οι ολιγάρχες των media, οι δημοσιογράφοι τους οι συνδικαληστές τους και ο κάθε λογής αντί! την Χρυσή Αυγή έχοντας καταφέρει να την εξαφανίσουν από όλα τα ΜΜΕ.

ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΜΕ
Ποιος θα το περίμενε, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα αριστερών και δεξιών της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη.

Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις θαλασοδανείων.

Χωρίς πολλά λόγια, δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα… «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν αυτά που δεν θα σας πουν ποτέ 
με το ονομά τους, το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ
και οι κάθε λογής αριστεροί Αντί συνδικαληστές τους:

AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ.
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικώνεισαγγελέων.


ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.
INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.
ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει πάρει ο όμιλος, ανέρχονται σε 1.700.000.000 ευρώ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ:  Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000. ευρώ.


ΜΟΤΟR OIL: Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ.
STAR CHANNEL: Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.
ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.
ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH,
Τραπεζικός δανεισμός; 58 .000.000 ευρώ.
J&P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ.
MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει…ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκη Τράπεζα κ.α..  Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων. Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.
ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων, και με τραπεζικό δανεισμό, που φτάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.
FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA, έμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.
MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ.

Το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού που καλείτε να πληρώσει ο Ελληνικός λαός αυτών και μόνο αυτών των επιχειρήσεων, ξεπερνάει τα 10,6 δις ευρώ.


Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα «θαλασσοδάνεια», των πολιτικών κομμάτων, των συνδικαληστών και των πολιτικών που και αυτά έγιναν με χρήματα του Ελληνικού λαού!.
Συνεχίζεται αμείωτη η φτωχοποίηση και το ξεπούλημα του Ελληνικού έθνους.

Ανεπάγγελτοι, σάπιοι ως το κόκκαλο σου καταστρέφουν την ζωή. Μην έχεις καμία αμφιβολία,
δεν υπάρχει καμία κρίση...
Σου πουλάνε παραμύθι, τα πάντα είναι τεχνητά και άριστα σχεδιασμένα έτσι ώστε οι γνωστοί άγνωστοι να περάσουν νομοθετικό έργο και μεταρρυθμίσεις που δεν θα μπορούσε να ψηφίσει κανένας προ του 2009.

Δημιούργησαν την κρίση,σε απείλησαν,σε εκφόβισαν,σε εκβίασαν και λειτούργησαν ως εγκληματική συμμορία.

Πουλάνε προστασία και παραμένουν στο απυρόβλητο γιατί έχουν φροντίσει με την δύναμη που εσύ τους έδωσες να μην τους πειράξει κανείς.

Σε κοιτούν σαν σκουπίδι και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δικιά τους ζωή και το αύριο μόνο των παιδιών τους.

Σε εξαπάτησαν συνεχόμενα για όλα αυτά τα χρόνια παριστάνοντας τους δεξιούς και τους αριστερούς.

Τι τους εμπόδιζε όλα αυτά τα χρόνια να εξορθολογήσουν το Δημόσιο, να πιάσουν τόπο οι δαπάνες για τα Δημόσια έργα, να καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή να κλείσουν στην φυλακή τους κλέφτες, να μαζέψουν τα κλέμένα και να τονώσουν την εγχώρια παραγωγή.

Δεν πιστεύουν σε κανένα θεό, έχουν χεσμένη την πατρίδα και σένα, υπακούν μόνο στα σχέδια που θα τους οδηγήσουν μονίμως στην εξουσία με μια ανθελληνική κυβέρνηση που θα ρυθμίζει την ζωή σου και θα απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν θα έχεις ψηφίσει.

Σε θεωρούν κατώτερο ον, τους είσαι βάρος και εάν μπορούσαν θα σε εξαφάνιζαν αμέσως
για να σώσουν την χώρα στο όνομα της Δημοκρατίας τους που καθημερινά βιάζουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------