Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η σύνθεση του Κοινοβουλίου πρέπει να είναι πλήρης και όλοι οι βουλευτές να μπορούν να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου δεν γίνεται ένας χαμηλόβαθμος δικαστικός λειτουργός να γίνεται ρυθμιστής του Πολιτεύματος και να στερεί από νομίμως εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το δικαίωμα να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό στο Κοινοβούλιο.

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τιμώντας τον θεσμό και την θέση της ζήτησε να αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση και λήψη απόφασης για την άρση ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς κατά παράβαση του Συντάγματος και δίχως καμία αιτιολογία η εισαγγελέας φυλακών Κορυδαλλού δεν έδωσε άδεια στους  προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στην Ολομέλεια.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε από το βήμα της Βουλής πως οι ευαισθησίες των πολιτικών είναι υποκριτικές, καθώς δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν συλλαμβάνονταν παράνομα ο Αρχηγός και 5 βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τέλος, τόνισε πως όλοι γνωρίζουν ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αθώοι και η δίωξη καθαρά πολιτική. Γι΄ αυτό και ο ελληνικός λαός εξέλεξε για τέσσερις συνεχόμενες φορές την Χρυσή Αυγή!


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------